Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3nov/100

Infuus en moeilijke dingen

Woensdag 3 November
Vandaag stond ik laat op was erg moe en niet helemaal fit, leve de griepprik een bult en een vuurrode plek op mijn arm maken het pijnlijk stijf en ik heb het gevoel alsof ik koorts heb, maar heb alleen gloeiend hoofd en rillingen.
Doe dus rustig aan en ben daarom blijven liggen tot half 11, toen moest ik wel opstaan en in actie komen.
San belde nog met haar wederom fijn gesprek gehad en lekker zitten kletsen en ook mijn nichtje Nienke belde en we gaan weer een logeerpartij plannen in de kerstvakantie, vinden de mannen vast super en verder zien we wel hoe of wat, moet nog beginnen met plannen maken voor verjaardag Johannes (3-12), Sinterklaas, kerst en oud&nieuw kortom we gaan er maar eens aan beginnen en over nadenken.
De dieren verzorgt, huisje gedaan, prijsvragen forum gewerkt en gewoon dagelijkse dingen.
Ik stond weer voor een dilemma ik ben namelijk heel erg bang voor de tandarts en heb mijn kies afgebroken en dit wordt nu wel pijnlijk, is al week of 2 terug gebeurd maar dacht stel het even uit.
Goed ik heb dus de assistente gebeld en zij kent mij nu inmiddels wel en we spraken af dat ik morgen even langs kom om te kijken hoe erg het is en we niets doen gezien Johannes niet mee kan en daar stemde ik dus wel mee in.
Okay dan kunnen we nu vast nerveus worden of niet we gaan het zien en in de middag had ik infuus dus dan gaat de dag opeens heel hard.
Het is woensdag dus bellen met Lianno en hij was vrolijk en heel direct en helemaal over zijn verlof naar ons in december dus daar uitgebreid over gehad, het is een slim jochie.
Na het eten moest ik wat mensen mailen van het forum, vrijwilligers om ze te vertellen dat we ze gaan vervangen.
Niet omdat ze niet goed, maar omdat ze te weinig tijd vrij kunnen maken en dat vond ik heel erg moeilijk.
Gezien het allemaal vrijwilligers zijn is dit niet fijn, maar goed netjes uitgelegd en ik wacht de reactie morgen wel af.
Onze crew (vrijwilligers) bestaat uit maximaal 10 mensen en nu heb ik dus 3 mensen gemeld dat ze worden vervangen, ik mag ze alle drie graag en ben erg dankbaar voor wat ze hebben gedaan, maar als webmaster moet je ook soms moeilijke keuzes maken en een te grote crew wordt onwerkbaar en dus vervangen.
Nog wat tv gekeken en samen met Johannes het aquarium opgeruimd, er zijn nieuwe planten binnen gekomen en meteen water ververst en filter verschoond en wat ziet de bak er nu weer mooi en super uit, vol planten en vol vissen heerlijk.
Zo dan is het nu bedtijd en hopelijk zal ik goed slapen, morgen tandarts…….

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.