Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2nov/101

Met de Canta griepprik gehaald!

Dinsdag 2 november
Vandaag was druk dagje ik stond op tijd op en Johannes ging naar Amsterdam.
Al snel kwam Sjoerd gezellig de boel weer doen en vlak erna kwam de nieuwe verpleegkundige van het beademingscentrum in Utrecht.
Dit was een kennismaking en controle afspraak en alles ok, wat bijgesteld in apparaat en toen waren we na een uurtje klaar.
De post kwam met een verzekerd en aangetekend stuk uit Rusland en ik dacht pardon dus wilde eerst zien wat het was en ze liet een envelop zien, ik kon amper lezen van wie die was en draaide hem om en zag iets bekends, het was een id code van de site postcrossing en ik tekende en nam de kaart aan.
Ik heb nog nooit aangetekende post gehad uit Rusland en tja ik ben wel voorzichtig met dingen tekenen, maar dit was heel leuk en bijzonder.
Ik verzorgde de dieren, kreeg telefoon van Natasja en Monique dat was erg gezellig en op het forum ben ik bezig de crew uit te breiden en veel mensen melden zich vrijwillig dus nu kijken hoeveel hulp er nodig is en hoeveel mensen daarvoor nodig zijn.
Na de lunch was het tijd om de griepprik te halen en ik was er van het weekend mee bezig want koud en slecht weer dus Canta, maar ja de parkeerchaos daar maakte me in het weekend al nerveus.
Goed het regende zacht en dus toch in de Canta gestapt en iets vroeger gegaan, moest ook wat ophalen bij de apotheek dus kwam goed uit en het was inderdaad chaos en druk maar ik bleef kalm en pikte de laatste invalidenparkeerplaats in en stond dus prima geparkeerd.
Trots op mezelf bleef ik even zitten in de Canta en keek naar chaos die zich voor mijn neus afspeelde voetgangers, fietsers, dubbel geparkeerde auto´s en ik stond er prima.
Na de prik duurde het wel even voor ik kon vertrekken omdat de dubbel geparkeerde auto´s de weg blokkeerde, maar al met al bleef ik kalm en redde mezelf en ben dus best blij, want ik vond eht doodeng om heen en weer te moeten steken met de Canta om te parkeren en dat ging toch perfect.
Op weg naar huis een ommetje gemaakt over de dreef, lekker even rustig vol gas rijden op rechte weg en de snelheid maniakken kunnen dan gewoon langs me racen wat ze ook deden.
Eenmaal thuis wat gerommeld en eten gemaakt, ik heb wel een zere arm merk ik en er komt nu al een dikke bult met knalrode plek, erg fijn maar goed.
Na het eten wat tv gekeken en zitten kletsen, de avond was zo om.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dapper van je, kan me voorstelllen dat je het eng vind om met zo’n parkeerchaos op stap te gaan met de Canta (heb ik ook vaak), maar je hebt het toch maar gedaan top 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.