Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1nov/100

Vandaal die onze auto vernielde in 2009 moet voorkomen, eindelijk!

Maandag 1 November
Johannes werkte thuis en ik begon de dag dus heel rustig stond op rond half 10.
Dieren verzorgd, huisje gedaan, prijsvragen en gewoon lekker bezig geweest.
De dag gaat dan zo om en vervolgens zijn we even naar de winkel geweest samen, lekker shoppen.
Na het eten nog wat voor de buis gehangen en een rustige avond verder.
Het was dus echt een rustige maandag en wel de eerste van november dus om 12 uur weer 3minuten herrie van de testen luchtalarm, ik vind dat verschrikkelijk wordt er geprikkeld van echt waar.
Net als elke keer als de politie, ambulance of brandweer hier in de stad uitrukt, brrrr en we horen hier nu steeds meer sinds de weg veranderd is rijd men regelmatig door de wijk is sneller blijkbaar.
Wat ik dan nog wel kan begrijpen, maar wat ik niet begrijp waarom men midden in de nacht heel de route toch die herrei aan zet, als je dan echt wil opvallen zijn lampen wel genoeg er is geen kip op straat volgens mij om half 4, nee gewoon die herrie aan heel de buurt wakker.
Verder nog een positief nieuwtje de mensen die hier al langer lezen kunnen zich vast nog herinneren dat in de nacht van 30 op 31 maart 2009 een vandaal onze auto heeft gesloopt en op heterdaad werd betrapt doordat de buren de politie belde, ik schreef er ook over lees het hier.
Op 26 juni 2009 zou er een TOM zitting zijn hier krijgt een verdachte een taakstraf, maar deze dader (ik vind het geen verdachte vele hebben het gezien dus hij is gewoon schuldig, zo simpel is het leven) kwam niet opdagen en dus moesten we wachten tot er een strafzaak zou worden gehouden en jawel mensen 1,5 jaar later is de datum bekend en wel 17 december 2010.
Ik zal proberen er zeker bij te zijn ben erg benieuwd en wij zelf worden niet op de hoogte gehouden omdat wij niet het wettelijke slachtoffer zijn gezien het om een leaseauto gaat, maar niettemin was de auto wel onze verantwoordelijkheid en heb ik er een zeer nare ervaring aan over gehouden en dus zal ik bij de zitting plaats nemen op de tribune.
Ik heb een tijd nodig gehad om weer goed te kunnen slapen, want die nacht had ik medicatie ingenomen en dus heb ik zelfs niets gehort terwijl het op net 10 meter van mijn slaapkamer si gebeurt met veel lawaai, maar goed we gaan het allemaal zien en horen ion december.
Zo nu ga ik douchen en bed in morgen heb ik een hele drukke dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.