Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31okt/102

Twil naar huis & dag Oktober

Zondag 31 Oktober
Twil was als eerste wakker en opgestaan en wij volgden een klein uurtje later, Twil zat lekker te lezen toen Johannes beneden kwam en ik kwam weer later ben wat langzamer met aankleden.
We hebben gezellig zitten kletsen en hebben een leuke dag gehad samen, ondertussen verzorgde Johannes de dieren en rommelde wat met de aquaria.
Ik liet Twil een site zien waar je meldingen kunt zien van politie, brandweer en ambulance en legde haar uit hoe ze hem op haar woonplaats zette en wat denk je ….staat er een melding over haar buren, nou niets ernstigs hoop ik maar je baalt toch wel even want dat verwacht je niet.
We kwamen hier op omdat ik ging kijken waarom er wederom zoveel herrie was buiten, wordt zo nu en dan compleet gek van al die sirenes hier in de stad en dan kijk ik even bij alarmeringen.nl en tja toen liet ik haar ziend at ik dat ook kan opvragen voor haar woonplaats en ja wie verwacht dan dat je buren erop verschijnen, nou wij dus niet.
De dag gaat snel als je gewoon gezellig over van alles en nog wat zit te kletsen en zeker als je pas om een uur of 10 beneden komt.
Na de lunch is Twil naar het station gelopen en op weg naar huis waar ze met wat vertraging weer veilig is aangekomen.
Wij hebben toen samen nog wat aan het aquarium gewerkt en het mooi gemaakt en ondertussen heb ik wat nieuwe planten besteld en hoop dat die deze week binnen zullen komen.
In de avond tv gekeken en zitten spelen op mijn Nintendo DS, Elis het is echt perfect dank je wel hier kan ik heel veel mee.
Verder heb ik geprobeerd op internet informatie te vinden over de nieuwe veiligheidsvoorschriften van gehandicapte vervoer en specifiek over personen op de bus lift en uiteraard geen steek wijzer geworden.
Op Twitter zit bij mij een man van onze gemeenteraad, ja ja alle andere politici heb ik eruit gegooid was ik zat, maar goed hij zou er eens kijken wat hij kan doen.
Zo dit was de laatste dag van oktober en ik ga douchen en morgen als ik wakker wordt begint de nieuwe maand dus nieuwe kansen en op naar de feestmaand december!

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. hoi Moon

    deze site is ook heel goed zie je ook wat er aan de hand is
    Komt eigenlijk op hetzelfde neer.
    http://www.alarmcheck.nl/

  2. Ik ben blij dat jullie er zo blij mee zijn!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.