HCC opschoondag & Twil op bezoek

Zaterdag 30 Oktober
Vanmorgen redelijk op tijd op maar wel iets uitgeslapen, heerlijk een weekend.
Wij hebben gerommeld in huis en de dieren verzorgd en tegen de lunch kwam Twil, zij komt weekend logeren gezellig.
We zijn in de middag even naar de reptielwinkel gegaan en hebben eten gehaald voor de reptielen en vissen, tevens hebben we weer wat nieuwe vissen gekocht.
We hebben 20 zebra danio’s en 25 cherry barbelen gekocht, lekker volle bak weer, nu komende week nog nieuwe planten en dan is het weer klaar.
Het was een gezellig dag veel gekletst en we hebben samen naar een leuke film gekeken Dr. Doolitle.
Er was een actie voor opschonen pc als je je aangemeld had kreeg je een link en dan moest je software van Magix instaleren die je pc opschoont en optimaliseert en ik had me aangemeld en heb dus meegedaan en dan maak je vandaag heel de dag elk uur kans op een mooie laptop, ben erg benieuwd of ik er toevallig een win.
Het was een actie van HCC en daar doen heel veel mensen aan mee, maar goed ik wilde de software wel eens zien en uitproberen en op dit moment draait die lekker op mijn pc, er werden veel fouten opgelost en dingen opgeruimd en dus blijf ik dit maar lekker gebruiken, het is nu gratis en anders kost het je ongeveer 30 euro.
Kortom erg leuke en nuttige actie als je het mij vraagt!
De avond was zo om gezellig wat zitten kletsen en ons prima vermaakt en nu gaan we lekker naar bed en de klok gaat terug vannacht dus een uurtje extra lekker slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie