Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26okt/100

Gemeente is blaadjes aan het blazen…..

Dinsdag 26 Oktober
Vroeg op Johannes vertrok naar Amsterdam en ik begon met een pot heerlijke DE Amorettes koffie en toen kwam Sjoerd, die deed gezellig mee.
Johannes belde dat hij was omgekeerd er stond op zijn route ongeveer 32 km file en dat op een stuk van 60 km niet leuk meer en dus kwam hij thuis werken dan kon hij meer doen dan uren lang vast zitten in de mooie nieuwe auto.
Het is echt niet te geloven dat gedonder op de A1 en erge is er wordt steeds meer afgezet, versmald en je ziet verder niet veel nieuws of verbeteringen, het lijkt zo zinloos end at is nu al maandenlang en het is echt linke soep daar erg smalle stroken en motorrijders die er toch nog een snel tussendoor willen, het wordt hoogste tijd dat er meer controle komt om deze praktijken de kop in te drukken want er gebeuren echt veel ongelukken nu en dna maar jopen dat ze snel klaar zijn en dat er werkelijk een verbetering komt.
De gemeente is hier met groot onderhoud begonnen van groen en was de parkeerplaats blad vrij aan het maken dus moest ik de Canta verplaatsen, zodat ze die hoek ook grondig konden schoonmaken.
Ze zijn aan het opruimen, snoeien, blaadjes blazen en noem maar op hoop dat het nu netjes wordt ook in het park.
Einde van de morgen ben ik met de Canta naar de AH gegaan voor wat boodschapopen, ik moest hem toch terug zetten en ben meteen even doorgereden.
In de middag was ik niet lekker en heb geslapen, ook wat gespeeld op de Nintendo DS en ben nu in niveau 88 ben erg benieuwd hoeveel er zijn in totaal, maar ik vind het nog steeds erg leuk spel.
Ik heb met San gebeld en ze gaat weer iets beter gelukkig, maar verre van hoe het zou moeten zijn, dikke knuffel.
Nienke belde nog even om na te praten over de vakantie en hun logeerpartij end at was erg gezellig, in de avond met Twil gebeld en bij zitten kletsen.
Dan is het weer tijd om te gaan slapen, nog een kop koffie en dan douchen en bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.