Douwe Egberts Aromettes® koffie testen

Maandag 25 Oktober
Stil in huis Lianno op de groep, Johannes in Amsterdam en ik met de beestenboel thuis.
Niet veel te melden vandaag heb huisje gedaan, dieren verzorgd, reusjes lekker los op terras wel de deur dicht want het is te koud.
In de middag gezellig bij de buren geweest, pc werkjes gedaan en de nieuwe mobiel ingesteld en nu wachten op de datum dat die geactiveerd wordt.
San is opgenomen in het ziekenhuis, alweer en ik hoop zo op een wonder voor haar zodat ze eindelijk weer eens een normaal leven zal kunnen leiden, al is het alleen maar dat ze niet heel de dag op bed hoeft te liggen of minder pijn.
San en Maup in gedachte bij jullie, dikke knuffel!
De dag was toch zo om en in de avond tv gekeken en op tijd naar bed.

Douwe Egberts Aromettes® koffie testen
DE Aromettes gaan hard en de blikjes zijn op we hebben heerlijk genoten van de koffie en zullen nu geduld moeten hebben, want meer mensen vinden het erg lekker want het is steeds uitverkocht en leeg vak bij AH.
De rode is gewoon netlas de DE rood filterkoffie maar de mokka (bruin) is echt superlekker en de decafé (blauw) heeft ook dezelfde smaak als de gewonen DE decafé.
Het zetten is wel sneller doordat je niet hoeft na te denken 5 water is 5 bonen en niet het gedoe met schepjes en dan afhankelijk zijn van de grote van de schep.
Je hebt ook nadeel je moet een puntfilter hebben want bij de platte blijven de bonen gedeeltelijk of geheel in tact, ook bij puntfilter met grote hoeveelheden (14) blijven er bonen heel en heb je dus slappe bak.
Uit mijn buzz trek ik de conclusie dat de Mokka een groot succes kan gaan worden omdat het een aparte en volle smaak is, de andere twee lijken erg veel op de gewone filter koffie die DE al jaren verkoopt.
Ik denk dat vooral mensen die het gemak kiezen boven de prijs er gebruik van zullen maken want het gebruik van Aromettes is duurder dan de gewone filterkoffie niettemin zal ik zeker met regelmaat de Mokka aanschaffen, als die er is teminste.
Wij zijn echt koffie verslaafden en kunnen vele soorten maken zoals Senseo, gewone koffie, Nespresso en dan hebben we onze mooie machine met verse bonen nog die gewone koffie, espresso, café latte, cappuccino en café maciato maakt.
Keuze genoeg om een dag goed door te komen en vij de verzameling zal nu dus ook Aromettes van DE Mokka standaard komen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie