Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24okt/100

Einde herfstvakantie met Lianno

Zondag 24 Oktober
Lianno was op normale tijd wakker en speelde in zijn kamer en liet ons liggen tot 9 uur toen ben ik opgestaan.
Lianno wilde een brunch en dus spraken we af dat we later aten en met een gekookt eitje, hij is gek op eieren.
Na de brunch zijn de mannen samen wilgentakken gaan halen voor de reusjes en ik heb toen huisje gedaan en de dieren verzorgd.
Lianno heeft toen zijn vriendje opgehaald en samen hebben ze heerlijk heel de middag boven gespeeld en Johannes en ik deden ons eigen dingen.
Tegen 3 uur zijn we vertrokken en eerst naar Utrecht om Nienke haar mobiel even af te geven en daarna meteen door naar Driebergen en dat was dan weer het einde van de vakantie voor Lianno.
Op de groep even gepraat en Lianno liet de rest van de kinderen onze BMW zien, hij is helemaal weg van de BMW en wij ook hij rijd lekker en zit prima, kortom een heerlijke en zeer mooie auto.
Klein voorbeeld je kan de navigatie en radio en meer dingen tarten met je stem, de navigatie kan je zien in satellietbeelden, allemaal overbodige luxe maar erg leuk speelgoed.
De auto heeft alarm, dat moeten we goed uitzoeken en dan binnenkort eens testen zodat ik weet hoe die klinkt, we hebben nooit eerder een auto met alarm gehad en hopelijk gaat die nooit af.
Thuis gekomen hebben wij lekker tv gekeken, op de pc gerommeld en een rustige avond gehad, nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen, want morgen weer gewoon werken en op tijd op.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.