Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22okt/101

Heerlijk zonnig dagje Ponypark Slagharen

Vrijdag 22 Oktober
Vanmorgen waren de beide mannen al om 7.15 uur druk aan het spelen en ik heb het maar gelaten voor wat het was, het ging zachtjes en tja met een logee is alles anders.
Ik stond op en de rest volgde, lekker ontbijt en toen kwam Sjoerd die ging huisje doen en ik verzorgde nog even de dieren en toen vertrokken we naar Ponypark Slagharen.
Het weer was perfect wel fris maar zonnig en heel belangrijk droog en niet echt druk in het park wel moest je bij alles in de rij staan.
De nieuwe auto rijdt heerlijk en bevalt dus prima, ook Nienke en Ilja vinden hem lekker zitten en rijden.
We hebben heel dra dag rond gelopen in het park en Lianno, Ilja en Nienke zijn in reuzenrad geweest en daarna met Johannes ook in de kabelbaan, Johannes nam de heren mee in de railtrein en Nienke ging toen met ze in de zweefmolen.
Kortom ze hebben heel veel gedaan en eind van de middag zijn we gaan eten en even heerlijk opwarmen, we zijn toen in het donker nog terug gegaan het park in en Ilja en Lianno gingen keer op keer in de treinachtbaan die gaat hard en schuin maar niet over de kop en ze gingen 3 keer achter elkaar.
Toen was het tijd voor de Magische Lichtjes Parade en dat was erg mooi, de jongens en ik kregen van Nienke een lichtstok, ik ben gek op lichtjes.
De parade was erg leuk het is mooi in het donker daar te zijn en al die sfeerverlichting, echt heel apart ik heb wat foto’s van vandaag een stukje gefilmd met mijn mobiel van de parade, kunnen jullie meegenieten.
image001 image002 image003

image004 image005 image006

image007

Daarna zijn we naar huis gereden en we waren om even 22.00 uur weer in Lelystad de kids meteen op bed en toen hebben wij nog even zitten bijkomen van een zeer leuke en gezellig dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een heerlijke dag! Mooi dat filmpje van de parade en leuke foto’s.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.