Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21okt/103

Bluewater BMW 320D & slaapgasten

Donderdag 21 Oktober
Vandaag vroeg op en iets vroeger aan het ontbijt want we moesten om 8 uur gaan rijden om de nieuwe auto op te halen. Het regende en we kregen zelfs een hagelbui en de files waren weer een drama, de A6 had door ongeluk en werkzaamheden aan de A1 ruim 12 km file en het erge is dat de verkeersinformatie nooit de A6 noemt enkel en alleen als er niets anders te melden meer is.
De A13 met 4 km bleef maar gemeld worden en dan sta je daar op de A6 in 12 km gewoon stil en geen erkenning brrrr, niet fijn maar goed na 2,5 uur waren we dan eindelijk in Amsterdam bij de BMW dealer.
Heel netjes ontvangst met koffie en voor Lianno warme chocolademelk, de papieren in orde gemaakt. Lianno speelde met een computerding je kent ze wel een echte autostoel met racespel erin, hij vond het super.
Wij kregen bij de auto een fles echte Brut champagne Laurent Premier en een mooie sleutelhanger cadeau.
image001 image002 image003
En dit is hem dan een mooie Blue water BMW 320D en de komende 5 jaar zullen we hierin vele kilometers gaan afleggen.
Terug naar huis ging het beter Johannes stopte even bij de Ah kon ik snel wat inkopen doen en de mannen waren toen de auto verder aan het bewonderen.
Thuis snel lunch en toen moest Johannes als de bliksem aan de slag en hard werken om alles nog af te krijgen.
Lianno speelde boven in afwachting van Nienke en Ilja die wat later zouden komen en ook nog de trein miste, die reed voor hun neus weg.
Het licht in de woonkamer knetterde en ging aan en uit maar toen brandde het weer volledig, pfff geen storing dit keer.
Nienke en Ilja kwamen en we aten gezellig patat, kroket en frikadel en daarna speelden de mannen boven gezellig tot 8 uur toen moesten ze omkleden en slapen, ze slapen samen in Lianno;s kamer.
Wij naar beneden en het was direct heel stil, de mannen waren moe en toen poef weer knipperde lichten en toen geen stroom meer in de woonkamer, wel in de keuken, wc, boven en de voorschuur.
Ik heb toen maar eens de NUON gebeld binnen 2 uur zou er een monteur komen en die was er met 15 minuten keek naar de hoofdzekering, maar die waren heel, hij hoeft alleen alles te controleren tot en met de meter daarboven is het voor de woningbouw, maar hij vond dit erg vreemd en hielp ons uit door alles na te kijken ook de stoppenkast, en de lassen bovenin de meterkast, maar hoe vaag ook overal was stroom en het moet dus ergens anders zitten en dat kon de monteur van de NUON ook niet oplossen en hij ging weer weg.
Het was een aardige man en goede service van de NUON, ik belde toen de Woningbouw en ook zij zouden binnen 2 uur een monteur leveren, die belde en hij moest stuk rijden maar kwam zo snel mogelijk.
Ondertussen zaten wij in de keuken aan de tafel gezellig te zijn tot we weer stroom zouden hebben in de woonkamer en gang, half 9 belde ik de Nuon en rond 9 uur belde ik de woningbouw, alles ging dus snel en vlotjes en helemaal toen de monteur van de woningbouw verscheen.
Hij hoorde het verhaal en ging de gang in drukte op licht knopje en weer begon het te knetteren in de stroom voorziening en meteen wist hij wat het was, het was de las in het plafond van de gang, helemaal zwart en compleet doorgebrand en daardoor onderbrak hij de hoofdlijn en dus geen stroom in de rest van deze verbinding de woonkamer.
Hij vernieuwde de las en hoppa alles ging weer aan, super en na een kop koffie ging de monteur om kwart voor 11 weer naar huis, het waren trouwens erg leuke en aardige monteurs.
Wij hebben nog heerlijk gezellig verder zitten kletsen en de kleine mannen hebben boven overal doorheen geslapen, die waren dus echt wel moe en zonder keet sliepen ze trouwens beide heel snel.
Nu gaan wij ook naar boven slapen, morgen drukke dag.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. wat een goede service eg van zowel Nuon als de woningbouw, mooi dat het weer opgelost is, fijn weekend voor jullie allemaal

  2. En wat een geweldig mooie auto, ik wens jullie heel veel veilige kilometers toe, het zal eerst wel even wennen zijn, maar hij ziet er fantastisch uit

  3. Veel plezier en veilige kilometers met jullie mooie nieuwe auto.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.