Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19okt/100

Kort logje

Dinsdag 19 Oktober
Vroeg op en Johannes vertrok naar Amsterdam , Lianno speelde op zijn kamer met lego en Sjoerd kwam weer, geweldig hij is weer terug en dus gezellig aan de koffie (DE Aromettes uiteraard) en ondertussen maakte hij schoon.
Lianno keek naar de tv en speelde heel de morgen en er kwam nog een monteur voor de traplift na te kijken en ik deed veel werk in ons forum.
Lianno verzorgde ook de konijnen, muizen en cavia’s en ik deed de vissen en de rest van de reptielen.
Samen met Lianno op een aantal hyves sites van bekende mensen gekeken naar de foto’s, hij heeft daarna even zijn moeder gebeld want hij wilde graag weten hoe het met haar ging.
Ergens op de dag nog even gebeld met Nienke om over donderdag af te spreken dan komt zij met haar zoon Ilja en logeert hier en vrijdag gaan we dagje uit.
Johannes belde om te laten weten dat we donderdag morgen ook de nieuwe auto gaan halen, de BMW 320D, dat is spannend.
De dag ging snel om en Johannes kwam thuis en we aten heerlijke pasta en toen gingen de mannen nog even een snoer halen bij de Praxis, want de nieuwe led lamp kwam en daar moest nog een snoer aan.

Lianno ging naar bed en wij hebben de lamp nog even opgehangen staat er leuk die wisselende zachte kleuren.
Het weer is koud en wisselvallig veel regen echt herfstweer en vandaag voor het eerst de kachel maar eens aangedaan, is koud als je veel stil zit.
Zo nu duiken wij onder de douche en snel bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.