Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18okt/101

Lianno in draf met Mabel

Maandag 18 Oktober
Vroeg op gestaan en de mannen volgde al snel, Lianno liep keihard te zingen met zijn MP3 speler op dus tja dan wordt Johannes ook wakker.
Na ontbijt is Lianno keek lekker naar de tv, Johannes en ik deden het water verversen van de aquaria, weer mooi fris en helder.
Na de koffie zijn we gaan rijden naar Wageningen, op naar de pony Mabel voor weer een uurtje paardrijden.
We hebben eerst het nieuwe huisje van Inge bekeken en dat is erg leuk aan het worden, daarna naar Mabel en Lianno heeft lekker in de binnenbak gereden, wij zaten in de kantine en konden door groot raam kijken naar hoe hun bezig waren.
Lianno heeft ook in draf gereden aan de lijn en dat ging heel goed.
Eind van middag terug naar hui sen toen kwamen Ina en Hanneke en gezellig samen met hun een kaasfondue genuttigd, erg gezellig en vooral erg lekker met heerlijk ijs toe.
Na het eten zijn we naar huis gegaan en daar waren we weer rond half tien en meteen Lianno op bed gelegd die was helemaal op.
Wij hebben nog even beneden gezeten en gekeken naar 2 filmpjes die ik heb gemaakt van Lianno zijn niet erg duidelijk maar het raam was vies aan de ene kant en de andere kant spiegelde er steeds in, maar je kan zien dat ze lol hebben.
Zo en nu gaan wij ook naar boven zijn moe en gaan lekker slapen morgen weer drukke dag.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie een leuke dag hadden en dat Lianno zo heeft genoten. Leuke filmpjes.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.