Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15okt/102

Canta rijden en TrackMania Wii gewonnen!

Vrijdag 15 Oktober
Vanmorgen vroeg op Lianno was ook al wakker maar was lief aan het spelen op zijn kamer, Johannes en ik dronken koffie en toen vertrok hij en we hebben heerlijk onderweg gebeld en dat was lang geleden.
Lianno kreeg trek en kwam beneden voor ontbijt en samen gegeten en toen had hij zoiets van tja we kunnen wel even met de Canta weg gaan toch? Gisteren had hij dat ook al gezegd oftewel gevraagd.
Prima hij belde zelf oma of we even konden komen en toen jas aan en daar gingen we naar oma voor een kop koffie en we zijn ook even in hun gemeenschappelijke ruimte geweest, daar was Loes bezig met patchwork en nog wat andere bewoners, erg gezellig en mooi.
Daarna zijn we naar de AH gegaan ik moest filter koffie hebben en zag dat de Aromettes van DE er ook al waren dus meteen een blik aangeschaft, vandaag komt ons nieuwe koffiezetapparaat dus die willen we wel meteen gaan testen.
Tas achterin de Canta en op naar de reptielwinkel aan de andere kant van de stad even voer voor de dieren halen en toen door naar mijn vader voor een kop koffie en die heeft een nieuwe auto dus die moesten we wel even bewonderen.
Mooie rode auto met schuifraam in het dak en Lianno vond hem super, maar liet wel even weten het is geen BMW, tja heo bedoel is Lianno bij ons verwend met luxe auto maar goed ook wij rijden dus nog geen BMW dus tja .
image001 image002 image003
Goed we gingen toen naar huis en hebben even 12 km in totaal gereden en Lianno vond het super en ik ook, we zaten droog en warm en nee ik heb de benzinekachel nog niet gebruikt wel de kachel op de motor warmte.
Thuis een broodje gemaakt en toen zijn we naar de buren Herris en Ria gegaan, Lianno speelde met hun Jack Russel Scrabby en ik maakte de tv en pc in orde en kletste met de buurman, toen ik klaar was ben ik naar huis gegaan en Lianno ging mee de honden uitlaten in het bos.
Ondertussen is het nieuwe koffiezetapparaat gekomen, erg mooi en ik heb hem klaar gezet om de eerste pot met Aromettes te maken, ik heb een blikje gehaald er zitten 32 bonen in en kosten €2,69 dat is dus per kopje € 0.084.
Het testpakket kwam ook binnen en dat was groot en uitgebreid.
image004
Zoals je ziet 3 blikken, 20 uitdeelzakjes met elk schat ik 6 bonen, boek met uitleg, infokaartjes en formulieren voor de testers, meteen heb ik de buren gegeven om te proberen en de rest deel ik de komende week uit onder familie en vrienden.
Lianno kwam thuis en speelde lekker terwijl ik een heerlijke zuurkool stamppot klaar maakte, wij zijn toen gaan eten en Johannes kwam thuis.
De eerste koffie gezet echt super het apparaat kookt het water eerst en dan stroomt het supersnel door en de Aromettes Mokka is heerlijk, brandde wel mijn mond aan de superhete koffie maar heb genoten en meteen een tweede pot gezet, heerlijke koffie.
Komende week krijgt iedereen dus bij ons Aromettes koffie en even zien dat is Jop van infuus, Sjoerd want die is dan terug , mijn nichtje, de werklui van de traplift en uiteraard de rest die onverwachts langs komt.
Johannes bracht Lianno naar bed en ik rommelde nog wat op de pc en schreef me alweer in voor de volgende testactie en dat wordt als ik mee mag doen de Philips Wake Up Light, ben erg benieuwd hoor dat op 15 november.
Ik kreeg vandaag ook nog een mail dat ik een mooi wii spel heb gewonnen bij eurogamer, het spel TrackMania, ik zocht het op en liet Lianno een introfilmpje zien en die riep: “Vet gaaf cool mag ik het spelen is het voor mijn leeftijd?”
Nou klik op de naam TrackMania en je komt op de site war ik hem tevens won en je zal een kort filmpje zien en dan snappen jullie zijn enthousiasme wel.
Zo het was een dag vol leuke dingen, ben druk geweest ga nu snel afwas uit de vaatwasser halen en dan douchen en bed in, ben best moe.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd met je mooie prijs en veel plezier met testen van de Aromettes. Ik ga ook uitdelen en koffie zetten van de week. Fijn weekend!

  2. Nogmaals gefeliciteerd met je spel, ik dacht wel dat Lianno het leuk zou vinden toen ik las dat je hem gewonnen had, ook hier de aromettes al geprobeerd is inderdaad erg lekker, ik ga ook uitdelen en kijken wat anderen ervan vinden


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.