Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14okt/101

Warmteverliesmeter van Black&Decker gewonnen!

Donderdag 14 Oktober
Toen ik rond half 9 wakker werd was Johannes al weg naar zijn werk in Amsterdam, rustig opgestaan en genoten van een kop koffie.
Ik begon boven met mijn huisje zuigen, ruimen, stoffen en de was en later beneden het zelfde en ook meteen cavia’s en Max de Gerbil een schone bak/kooi gegeven.
Vuilnis naar de container gebracht en nog wat gerommeld op Facebook en ons prijsvragen forum.
Ik kreeg een leuke mail van spitsnet ik heb daar mee gedaan aan de actie wat is het tochtigste plekje van Nederland en mijn antwoord was: “Het torentje in Den Haag” en jawel daarmee heb ik gewonen een warmteverliesmeter.
image001
Dit apparaatje van Black&Decker gebruik je om te zien waar het tocht en waar je veel warmteverlies hebt en dus kun je hiermee je isolatie perfectioneren, nou ben erg benieuwd en lees zelf de info op de B&D site maar, erg mooi ding.
Ik heb wat tv gekken en toen Johannes belde en met Lianno op weg kwam regelde ik het eten, eenmaal hier lekker met Lianno gekletst en vervolgens gegeten met een leuke film Sunshine Barry en de discowormen, dat is een hele leuke film en Lianno had veel plezier.
Natasja belde nog even en we hebben zitten bijkletsen en toen was Lianno klaar met douchen en bed in en nu kijken wij even naar het programma over het nieuwe kabinet, ik vind het mooi geweest ga lekker douchen en slapen.
En hier een mooie foto van onze lieve koningin Beatrix…..de rest had er van mij niet op gehoeven, maar ja het is niet anders.
Let op de mevrouw achter onze koningin….pff ga je op de foto en wel zo’n mooie en belangrijke en dan ga je je haar zo goed zitten doen op het Moment Suprême? Ongelofelijk!
Het eerste wat ik dacht toen ik de foto zag was: "Als je haar maar goed zit"  is ook een liedje van past hier prima bij!
image002

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Haha als je haar maar goed zit, dat dacht ik ook toen ik het net zag. Gefeliciteerd met je prijs! Wat een leuk origineel antwoord. Geniet lekker samen met Jo en Lianno van jullie weekend. Dikke knuffel.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.