Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13okt/101

Lianno komt morgen en extra koffiezetaparaat

Woensdag 13 Oktober
Om te beginnen had ik gisteren geen zin om een log te schrijven, ik had een simpele dag en heb weinig nuttigs gedaan.
Vandaag werkte Johannes thuis en ik stond rond half 10 op en het eerste wat ik deed was naar de tv gaan en kijken hoe het met de mijnwerkers in Chili was, zij zitten al sinds 5 augustus onder de grond op een diepte van 700 meter, met temperaturen van 35 graden.
Nu hebben ze een tunnel gemaakt van doorsnee 70 cm waarin een capsule Fenix past en die heeft ruimte van 55 cm en zo gaan ze een voor een de mijnwerkers naar boven halen en die rit duurt 20 minuten.
Het was mooi om te ziend at het werkt, ik heb vol spanning zitten kijken naar hoe meerdere mijnwerkers eruit kwamen en eindelijk na 69 dagen weer hun familie zagen, ontroerend.
Verder belde Monique en met haar even zitten bij kletsen, moest het gesprek afbreken want de voogd van Lianno belde op de huislijn, maar Monique we bellen volgende week weer hoor.
De voogd had wat zaken te bespreken en hoorde ik dat Lianno zijn moeder niet kon komen door omstandigheden en dus mogen we hem vrijdag ophalen.
Ik keek nog wat tv, deed huisje en rommelde op de pc, speelde met de Nintendo DS het spel cradle of Egypt en jawel ik heb level 67 eindelijk gehaald en ben inmiddels bij 70, ik ben erg blij en speel weer lekker door.
In de avond was het tijd om Lianno te bellen en eerst met de leiding gesproken en toen bleek dat Lianno vrijdag vrij is en dus halen we hem morgenavond op.
Lianno was erg vrolijk en vertelde dat hij morgen naar de tandarts moet en is erg blij dat hij vakantie heeft en dus hierheen mag komen, nog wat gelachen en toen hingen we weer op.
Wij keken nog wat tv en rommelde in huis samen besloten om een koffiezetapparaat te kopen, tja ik mag koffie testen maar ik heb helemaal geen filter apparaat meer en nu dus wel weer.
Dit apparaat maakt deel uit van de alu serie, inmiddels heb ik nu alles van de serie behalve het broodrooster, hij zal een mooi plekje krijgen op het aanrecht.
Ik wilde hem al eerder maar vond het te duur, maar als we veel bezoek hebben is het soms ook lastig kopje voor kopje te zetten met onze mooie machine en ook dat probleem is nu opgelost.
Ik heb uiteraard wel even internet afgespeurd om hem zo goedkoop mogelijk te krijgen en dat scheelt toch wel veel, hij komt vrijdag al!
image001

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Ik was ook ontroerd, toen de mijnwerkers eindelijk hun familie weer in de armen konden sluiten. Ik heb met die mensen mee geleefd op afstand. Fijn dat je level 67 gehaald hebt! Veel plezier met jullie nieuwe koffiezetapparaat. Super dat Lianno morgen al komt. Maak er een fijne tijd van met elkaar.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.