Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11okt/100

Met de Canta op pad geweest

Maandag 11 Oktober
Vandaag opgestaan, een douche genomen en meteen de was aangezet toen tijd voor koffie.
Ik heb de dieren verzorgd, huisje gedaan, katten geborsteld en op de pc en internet gewerkt.
Het was erg lekker weer, de zon scheen en na de lunch was het tijd om op pad te gaan, de Canta genomen en op naar de dierenarts om anti vlo druppels op te halen en via de AH voor wat kleine boodschappen weer naar huis.
Zo dat was dan weer 15 km op de teller, gaat echt sneller dan je denkt die kilometers en de totaal teller is al op 110 km, op de helft voor de eerste controle.
Mijn vader belde hij heeft zijn auto ingeruild voor een andere zelfde merk en type alleen nu knal rood , minder op de teller, en een schuifraam in het dak, binnenkort gaan we maar eens even kijken hoe mooi die is.
In ieder geval pa en Yvonne veel veilige kilometers met jullie nieuwe rode monster!
Toen belde Loes, ze gaat verhuizen naar de hoekwoning, eindelijk voor haar, want zoals het nu allemaal ging was niet normaal, maar hoe dan ook ze is nu samen druk met mijn moeder om alles over te brengen, op te knappen.
Heel veel succes Loes met je verhuizing en ik hoop dat je daarna weer lekker kan genieten van je mooie huisje.
Verder wat tv gekeken en naar de buren geweest om even wat op de pc te doen en afspraak gemaakt om nog wat dingen te regelen zoals nieuwe anti virus.
Johannes kwam laat die had cursus en ik at alvast een heerlijke maaltijd en belde met Twil die terug is van haar vakantie en ze heeft redelijk weer gehad en heeft een fijne vakantie gehad.
Johannes kwam thuis at wat en we keken lekker naar de tv samen en nu is de dag weer om en duik ik mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.