Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10okt/100

Einde van het weekend

Zondag 10-10-10
Vandaag stonden Lianno en ik als eerste op en we lieten Johannes lekker tot half 10 liggen.
Na ontbijt zitten kletsen en toen ging Lianno tv kijken, zijn dieren eten geven en vervolgens naar zijn vriendje.
Ik verzorgde de rest van de dieren met Johannes en deed het huisje en dan is de zondag altijd zo om en is het tijd om Lianno terug te brengen.
Lianno vindt het niet leuk om terug te gaan, wat logisch is het is altijd leuker bij familie dan in de groep en dus wil hij niet mee en gaat tijd rekken en als we er zijn wil hij de auto niet uit en dat zijn toch wel moeilijke momenten, maar goed woensdag bellen we weer en zaterdag halen we hem op voor de hele week ivm herfstvakantie.
We zijn meteen weer weggegaan en Lianno ging meteen door spelen met zijn mooie hut, ze hebben daar een leuke hut en Lianno is er altijd te vinden.
Thuis gekomen hebben wij nog wat tv zitten kijken, zitten praten en dan is de avond ook weer zo om.
Morgen moet ik eigenlijk even weg met de Canta en het klinkt misschien raar maar die drempel om weg te gaan blijft erg hoog en als ik er eenmaal in zit en ga rijden vind ik het heerlijk.
Het moment om te gaan besluiten om te rijden roept veel denkwerk op en ik hoop dat dat toch minder gaat worden, want nu kan ik overal heen droog, warm en het enige waar ik op dien te letten is dat ik niet teveel hoef te lopen en zeker geen op- en afstapjes heb.
Ik heb de rollator altijd achterin staan, maar daar heb ik vaak ruzie mee om hem in en uit te klappen, maar goed morgen gaan we dus rijden en ga ik de magische eerste 100 km op de teller zetten, gaat toch snel die kilometers.
Voor nu welterusten.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.