Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9okt/100

Lianno heeft leuke omadag en wij rustige zaterdag

Zaterdag 9 Oktober
Na het ontbijt kwam Oma Lianno ophalen voor zijn 6 wekelijkse Omadag, zo noemen we de dag die hij van 10-19 uur doorbrengt met Oma.
Wij zijn toen naar stadswinkel gegaan om Johannes zijn paspoort te verlengen hoppa 50 euro armer en men heeft nu de afdrukken digitaal van zijn wijsvingers en duimen, tja het is nu verplicht dus geen keus.
Vervolgens even wezen shoppen voor een lamp maar niet geslaagd, we hebben nu een donkere hoek en willen een mooie ledlamp, maar goed niet gevonden nog maar komt goed.
Thuis gekomen de buuf geholpen met mooie mobiel uit te zoeken en een abonnement erbij en aangevraagd, ze krijgt nu een heel mooi toestel en ik zal haar helpen ermee om te gaan.
Verder heb ik wat tv gekeken en kreeg ik het bestelde boek Keuzewiel binnen, meteen begonnen met lezen en is heel boeiend, ik moet sommige dingen wel twee keer lezen, maar ach heb alle tijd en wil goed begrijpen.
Ook nog wat tv zitten kijken met Johannes, dieren verzorgd, huisje gedaan en toen gegeten.
Oma kwam terug met Lianno samen aan de koffie en zij bracht hem daarna naar bed, Lianno had een leuke dag gehad spelletjes gedaan met oma en op pc, vuurtje gemaakt met loep in papier onder toeziend oog van Oma op haar balkon en Lianno vond dat echt geweldig allemaal en na wat heerlijke pannenkoeken kwamen ze terug.
Ik heb toen nog wat zitten lezen en ben druk bezig een eigen agenda te maken op internet, met eigen foto’s, en ik kan dan alle bijzonderheden al erin laten drukken, ik vind dat altijd erg leuk en ik ben er ook even mee zoet, maar dan heb je wel een hele echte en zeer persoonlijke agenda.
Ik ga nu lekker douchen en dan bedje in en wens iedereen een zeer goede nacht en morgen is het dan eindelijk 10-10-10 ….we zullen zien wat dat gaat brengen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.