We gaan Douwe Egberts Aromettes® koffie testen

Vrijdag 8 Oktober
Vanmorgen stond ik al om half 8 op, moest de meetapparatuur afbreken met Johannes en die vertrok erna naar Amsterdam en Lianno kwam uit zijn kamer voor een gezellig ontbijt.
Na het ontbijt hebben we onze Crystal Garden uit zijn kweekpot gehaald en hij is goed gelukt en erg mooi geworden, staat nu in de kast te pronken.
Terwijl Lianno de reusjes, cavia’s en vissen verzorgde stofzuigde ik de beneden verdieping en na ons huishoudelijke uurtje zijn we samen begonnen met de twee nieuwe kristallen maken sets waar ik op 5 oktober al over schreef.
We deden testjes om hardheid te bepalen en gaan nu een doos maken voor onze stenen en daarna begint het maak en kweekwerk, we werken netjes alles op volgorde af en leren allebei veel over de stenen, mineralen en kristallen.
vlak voor de lunch kwam men de meetapparatuur ophalen en maandag hoor ik of alles goed is, toen lekker aan de lunch.
Lianno en ik hebben toen in de middag samen lekker naar de film E.T. gekeken, dat melde ik gisteren al en hij vond hem geweldig, op het moment dat E.T. dreigt te sterven word tik altijd emotioneel, ja zelf nu ik 40 jaar ben nog en Lianno zei toen heel droog het is voor 6 jaar en ouder dit klopt niet, het moet goed aflopen anders is het voor ouderen kinderen en dan heel droog toch? Klonk erachter aan.
Na de film kwam Johannes ook lekke rop tijd thuis, hij heeft muziek van Lianno omgezet naar MP3 zodat ze nu allemaal op die gewonnen MP3 speler staan en Lianno is helemaal blij.
We hebben gezamenlijk even boodschappen gedaan en toen heb ik heerlijke kip Tandoori gemaakt en daarvan hebben we allemaal heerlijk gegeten.
Na het eten heeft Lianno de muizen verschoond en dit was de eerste keer dat hij het eigenlijk helemaal alleen heeft gedaan, trots op de smurf!
Hij is gek op dieren en leert ook van ons dat dieren zorg nodig hebben en het verbaasd me hoe goed hij dat al op 9 jaar begrijpt, als hij hier is zorgt hij dat de cavia’s en konijnen eten hebben, vers groen en schoon water en in dien nodig verschonen we de bak en nu met de muizen dus ook, net als de kattenbak die schept hij ook rustig even leeg, katten vlees geven en noem maar op en dat vind ik toch wel erg knap.
Hij vindt het erg leuk om te hepen met alles en ik heb nu dus wat leuke foto’s gemaakt van Lianno en het verschonen van de muizen bak.
image001 image002 image003

image004
Na het eten nog wat gerommeld en toen is Lianno naar bed gegaan en hebben wij nog wat tv gekeken en nu gaan wij ook douchen en bed in.
Ik kreeg nog wel een leuke mail net, zoals vele weten doe ik aan Buzzen, producten testen en momenteel test ik de Philips Sonicare Flex, die bevalt erg goed, maar goed ik test ook voor een bedrijf dat Theinsiders heet en die lieten me weten dat ik Douwe Egberts Aromettes® koffie mag testen, nieuwe soort filterkoffie en dat is natuurlijk super voor een stel koffieverslaafden zoals wij zijn.
Er is al veel te lezen over dit nieuwe product zoals bij Libelle of Koffiegek en ik heb er zin in!
image005

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

3 reacties op We gaan Douwe Egberts Aromettes® koffie testen

  1. San schreef:

    Je bent niet de enige hoor Moon. Als hij zegt ET phone home, moet ik ook even slikken ;-). Leuk dat je mag testen, ik ook! Lekker koffie drinken en dan kunnen we weer ervaringen uitwisselen via de mail of telefoon! Fijn weekend. Liefs en een dikke knuffel van San.

  2. Greetje schreef:

    en ook ik ga de koffie testen lijkt me wel lekker, jij ook veel plezier met testen San, ik vond net deze commercial van de nieuwe aromettes

  3. Baira schreef:

    Leuk dat jullie de Aromettes mogen testen. Ik ben ook de gelukkige en ik moet zeggen dat ik geen spijt heb dat ik me aangemeld heb. Ik hoop dat je nog een reactie achterlaat hoe je ze vind want dat is natuurlijk belangrijk. Zo weten meer mensen hoe het product is. Ik vind het in ieder geval erg lekker en ga na de gratis producten het zeker in de winkel lkopen. Welke variant ben ik nog niet uit. Ze zijn alledrie lekker.

Geef een reactie