Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4okt/103

Dierendag, het is hier altijd dierendag!

Maandag 4 Oktober
Vandaag is het dierendag, als je altijd goed voor je dieren bent heb je deze dag helemaal niet nodig en is het net als bij ons gewoon altijd dierendag.
De dierenarts zou vandaag komen om de reusjes te enten, maar ze zat vast in Barcelona en dus komt ze nu pas donderdag.
Het was weer een heerlijke dag en ik heb de dagelijkse dingen gedaan dieren, huisje en Johannes was lekker thuis aan het werk.
De post bracht het boek dat ik had besteld, eigenlijk 2 boeken ze gaan over Lelystad en ik ben erg benieuwd, de een is al wat ouder en de ander is net uit.
De verstopte stad - B. Roeters is het oudere boek en heb ik tweedehands gekocht, het boek Lelystad - Joris van Casteren is net uit en daarin ben ik meteen begonnen, het leest heerlijk en er zit heel veel herkenbaars in maar ja hij kwam in hetzelfde jaar naar Lelystad als wij en ik woon hier dus al gewoon bijna 35 jaar in deze stad.
Hij schrijft heel erg vlot en leuk en ik ga morgen weer fijn verder lezen in het boek.
Verder uiteraard de rechtszaak tegen Geert Wilders gevolgd, maar ja na de wraakactie van zijn advocaat richting de rechters is de boel al snel afgelopen en morgen gaan we verder, men wraakt de rechter om een uitspraak die ervoor zou zorgend at het de schijn wekt dat ze bevooroordeeld zijn, nou ik vond het een zeer gepaste opmerking.
Maar goed de commissie zal morgen wel laten weten of het inderdaad ongepast van de voorzitter van de rechters was, ben benieuwd als dat zo is komen er andere rechters op deze zaak en duurt het nog langer op dit moment was de verwachting begin november uitspraak.
Verder nog wat gerommeld op de pc, prijsvragen gedaan en verder met spel op de Nintendo DS ik zit bij the cradle of Egypt vast in level 67 maar er komt een moment dan haal ik die ook en ondertussen speel ik hem gewoon steeds opnieuw.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Het is inderdaad iedere dag dierendag!
    Ik heb vorige week een DS kaartje gevonden. Dat is helaas niet zo makkelijk meer 🙁 maar als het goed is, is hij onderweg vanuit verweggistan!

  2. Bij ons is het ook iedere dag dierendag! Ik heb ook vast gezeten in level 67, maar ik ben er doorheen gekomen. Dat gaat jou ook zeker lukken. Succes!

  3. Succes met level 67, het gaat je zeker lukken, ook bij ons is het elke dag dierendag, maar toch voor de hond een extra kauwbot en voor Speedy (die nog steeds in de bench zit) een speelgoedmuis, zit hij niet zo alleen. Ik zit sinds vandaag op Twitter (goed he) en heb je toegevoegd, nu nog uitvogelen hoe het allemaal werkt….


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.