Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/100

Het huwelijk van VVD-CDA-PVV

Zaterdag 2 Oktober
We werden uit ons bed gebeld door gemeente omdat er problemen waren met systeem konden we niet ons paspoort gaan verlengen en mogen we van de week bellen voor nieuwe afspraak.
Vandaag stond helemaal in teken van het CDA congres dat wij de hele dag op de tv live hebben geluisterd en ondertussen heb ik weer eens ouderwets heel de dag prijsvragen ingevuld, gepost, opgelost en opgeruimd.
Ook zo nu en dan meegelezen op Twitter maar tjee dat was onmogelijk te volgen en de uislag van het door 5000 mensen bezochte congres is 4033 mensen hebben gestemd en die zijn verdeeld als volgt: voor 2759 (68%) tegen 1274 (32%).
Dat houdt in dat 1 op 3 mensen tegen is en dat houdt weer in dat het CDA is verdeeld tot op het bot en niet erg sterk staat met deze kabinetsformatie.
Ik kreeg deze foto van Het huwelijk van VVD-CDA-PVV via Twitter en dat is dan toch het enige beetje humor na een dag met veel harde, kritische woorden en te mooie uitslag.
image001
Nu is het afwachten wat de twee mensen zullen doen die in de fractie nog twijfels hebben, dinsdag is er beraad en daarna zal snel volgen of het minderheidskabinet er nu wel of niet komt.
Voor nu genoeg gezien en gehoord ik ga mijn bed in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.