Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

28sep/101

Nooit meer aquatotaal

Dinsdag 28 September

Vandaag een rare en slechte dag, als eerste heb ik geslapen tot bijna 12 uur, Johannes werkte thuis.
Langzaam wakker worden en toen huisje en dieren gedaan.
Normaal bestel ik altijd visvoer bij de internetwinkel Aquatotaal en ook dit keer heb ik dat gedaan ik krijg dan 10 liter visvoer terwijl ik in de winkel hetzelfde betaal alleen heb ik dan maar 3 liter.
Het is een rare winkel en soms duurt het wat lang maar nu is het echt over en uit, ik wacht inmiddels al 6 weken op mijn spullen die ik al wel heb betaald, mails worden niet beantwoord en als ik bel nemen ze niet op, als ik lang door ga met proberen legt men hem een 15 minuten er naast en krijg je dus steeds in gesprek en als hij weer overgaat neemt men niet op.
Goed vandaag dus met de creditcard maatschappij gebeld en mijn betaling ongedaan laten maken, hiervoor moet je natuurlijk wel wat papieren invullen maar dat komt snel goed en dus ben ik vandaag naar de dierenwinkel gegaan om daar toch maar visvoer te gaan halen.
Ik heb flink de balen ervan en zal dus nooit meer bij hun bestellen nadat ik even op google ging zoeken op de term “aquatotaal klachten” kwam ik allemaal dezelfde klachten tegen en zelfs mensen die aangifte willen doen of hebben gedaan, dus goed dat is duidelijk, een foute keus geweest als het om een webshop gaat, wees gewaarschuwd.
Ben dus even naar centrum gegaan meteen mijn scootmobiel banden laten vullen en weer terug het was redelijk weer buiten.
Ik heb voor maandag, jawel dierendag een afspraak met de dierenarts de reusjes moeten weer geënt worden en dat komt ze dan maandagmiddag even doen, hopelijk is het dan even droog.
De middag was zo om ja gek hé als je de halve dag slaapt, maar goed eten gemaakt en samen gegeten en wat tv gekeken in de avond.
Johannes heeft even mijn pc opgeruimd en een programma geïnstalleerd en verder de nieuwe Internet Explorer 9 erop gezet, lekker snel!
Toen ik lekker voor de buis zat gebeurde het geen ik al vreesde extra journaal ze zijn eruit, ik hoop op een verstandig congres van het CDA, maar dat zal wel niet gebeuren we zitten de komende 4 jaar vast aan VVD met CDA en die dansen aan de touwtjes van de PVV.
PVV is geen onderdeel van de regering, maar zoals Wilders al zegt ik heb wel veel in te brengen, doodeng nooit gedacht dat dit kon gebeuren in ons land, maar helaas zal dit ervoor zorgen dat er nog meer meningen mensen zullen kwetsen en dat ze door wetswijziging ook de vrijheid ervoor maken, goed voorbeeld doet volgen en kijk eens wat een voorbeeld we hebben…..Geert Wilders die nog moet voor komen voor aanzetten tot haat en discriminatie.
Ik hou mijn hart vast, want dit beloofd niet veel goeds…………..

Slaap lekker allemaal

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. 🙁 🙁 🙁 wel mee willen beslissen maar geen verantwoordelijkheid, ik snap niet waar het heen gaat met ons landje en de pvv stijgt zo in de peilingen dat als er nieuwe verkiezingen komen we die clown als mp krijgen ???? Ik houd mijn hart ook vast.. dit kabinet is een ramp voor Nederland


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.