Pleegzorgdag 2010 in Walibi Flevoland

Zaterdag 25 September
Vandaag stonden we al om half 8 op en mocht Lianno zich ook aankleden en gezellig samen aan het ontbijt.
Het is vandaag is er een speciale dag van de Pleegzorg, dat is een dag voor alle pleegouders en pleegkinderen van Nederland en werd dit jaar gehouden in Walibi Flevoland.
We vertrokken om kwart over negen en Lianno was heel nerveus en had er heel veel zin in, gelukkig scheen de zon lekker en was het dus goed weer, wel een wind en fris maar droog en dat is belangrijkste.
Bij aankomst gezellig eerst aan de koffie en toen het park in, in veel attracties mocht Lianno niet vanwege zijn lengte en dat vond hij niet zo erg leuk, maar er was genoeg te doen, schommels die hard ronddraaien, kleine achtbaan, karten voor kids, kids space mountain en The Flying dutchmen mocht hij in met begeleiding en ondanks dat Johannes er helemaal niet van houdt is hij meegegaan en de foto spreekt boekdelen vind ik.
Ik stond heerlijk veilig beneden in de zon en begrijp Johannes wel keihard en hoog en zeer haakse bochten en dat bijna 2 minuten lang.
Johannes is ook wel erg lang om in zo’n klein karretje te proppen, maar goed hier de foto…….en nog wat andere foto’s
Lianno vond het trouwens geweldig en wilde eignelijk nog wel een keer, maar Johannes was er klaar mee.
image001

image002 image003 image004

We gingen heerlijk met alle mensen samen lunchen en daarna weer zelfstandig het park in, tot de koffie tijd en toen gezellig even zitten praten met onze begeleidster van Pleegzorg.
Vervolgens nog even een paar keer in de schommel draaimolen, dat is een ding die hard ronddraait en omhoog gaat met hangende schommels eraan en Lianno vond dat echt geweldig.
Lianno wilde nog een leuke souvenir halen van zijn spaarcenten en kocht een ei met dino die groeit in water en een schatkistje met slot.
Heel de dag was het droog en zonnig even tijdens onze lunch viel er een pittige bui maar ach we zaten binnen en de tweede bui begon toen wij op weg gingen naar de auto en dus helemaal geen slecht woord over het weer.
We kregen allemaal een heerlijke appel mee voor onderweg en reden terug via de Mac Donalds, even door de drive en thuis lekker gezellig eten.
Thuis keek hij nog wat tv en Lianno was echt doodop en das heel normaal, maar ging toch zijn muizen nog een schone bak geven, want dat hoort er wel bij en daarna douchen en nu ligt hij heerlijk te slapen.
Wij rommelde nog wat beneden en ik heb de foto’s op Lianno zijn site gezet en een leuke kort filmpje van het karten online gezet, zie hier onderaan bericht.
Nu nog even bankhangen zoals ik dat noem en dan douchen en bedje in, het was een vermoeiende dag alleen stil zitten was het toch wel wat fris maar we hebben alle drie heel erg genoten.
San heeft mij verrast voor mijn verjaardag met Bol.com bonnen en ik heb daarvoor een nieuw Nintendo DS spel gekocht, eentje die San zelf ook heel graag wil en daarom weet ik zeker dat ik er ook heel veel plezier aan zal beleven.
image005
We spelen namelijk vaker dezelfde spellen en op dit moment spelen we allebei het spel Cradle of Egypt en het spel dat ik kocht is van het zelfde soort en heet 4 elements en was vandaag al binnen, maar blijft dicht tot ik deze uit heb gespeeld.
San nogmaals heel erg bedankt! (PS wist je San dat Cradle of Athena ook bestaat LOL)

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Pleegzorgdag 2010 in Walibi Flevoland

  1. San schreef:

    Wat een heerlijke dag. Die foto van Jo en Lianno is geweldig! Fijn dat jullie zo hebben genoten. Veel plezier met je spel. Ja ik weet dat Cradle of Athena uit is, die lijkt me ook erg leuk. Ik kan van die spellen geen genoeg krijgen!

Geef een reactie