Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19sep/101

nog 3 nachtjes voor ik als veertiger door het leven mag…….

Zaterdag 18 September
Om te beginnen wil ik de man van Nienke, Michel feliciteren met zijn 50e verjaardag en een hele fijne dag!
Ik werd gewekt door de mannen om 9 uur met ontbijt op bed, koffie, Hero drinkontbijt, druiven, mandarijn en een heerlijke sigaret.
Gezamenlijk genoten van het ontbijt Lianno at de druiven en Johannes de mandarijn, ik kreeg het niet op teveel ontbijt voor mij en het was ook wel zo gezellig samen op mijn bed.
Ik kreeg nog een mooi cadeau voor van de mannen een youw8 weegschaal, tja zullen jullie denken een weegschaal nou wel een hele speciale.
Deze youw8 is weegt je, meet ook meteen je vocht-, vet- en spiermassa een compleet beeld en je stapt erop en ziet je gewicht en dan zend de weegschaal het draadloos naar een kastje bij de router en zo naar internet.
Op internet heb je een profiel al dan niet gesloten voor derden en die heb ik gekoppeld aan mijn valtaf account en dus sta ik op weeg me en alles staat meteen geregistreerd en als ik beneden kom kan ik de uitslagen zien en mijn vorderingen.
Ik ben er heel erg blij mee en ook Johannes en Lianno hebben een weegaccount weliswaar een besloten en alleen voor hen zichtbaar.
image001 image002
Na een kopje koffie beneden gingen de mannen even shopopen en ik deed de dieren en maakte nog wat schoon in huis.
Twil kwam als eerste en had een zeer origineel cadeau een certificaat dat ze voor mij een Eekhoorn heeft geadopteerd, ik vind dat echt zo gaaf en er komt nog een dier bij die volgt via de Post ben zo benieuwd!
Dit kun je doen via natuurmonumenten en zo steun je hun in het goede werk en je krijgt een zakje bloemenzaad met vergeet-mij-nietjes, een certificaat en een informatieboekje en dat zijn altijd super leuke dingen om te geven en zeker te krijgen.
Voor ons trouwen kregen wij al bomen, kippen en deze kende ik dus nog niet, dus als je nog eens iets leuks zoekt klik op het plaatje hieronder en kijk er eens naar.
image003
Mijn vader en Yvonne kwamen daarna en brachten een mooie rieten kop en schotel vol met leuke plantjes en een hele grote vetplant, erg leuk en past goed bij deze koffieverslaafde.
Mijn moeder en Loes kwamen ook langs en brachten een mooie bos bloemen met 2 kleurige gerbera’s en rozen erg mooi boeket mee.
Met zijn allen aten we pizza en na het eten nog ijs toe en koffie zitten drinken, Lianno ging slapen, vader en Yvonne waren al weg, Moeder en Loes gingen ook naar huios en Twil bleef slapen.
Twil en Johannes zaten nog na te praten en ik rommelde even snel wat op pc en toen was het bedtijd voor ons, het was half 1 en tja morgen toch betijds op.
Ik heb een fijne dag gehad, ben erg verwend en ben blij dat ik toch mijn verjaardag klein heb gevierd en nu aftellen naar de echte dag dat ik 40 jaar wordt.
Iedereen bedankt voor vandaag!

Zondag 19 September
Lianno maakte me om precies 8 uur wakker Damen naar beneden en ontbijten, Twil volgde al snel en Johannes hebben we lekker laten liggen tot 10 uur en toen ging Lianno hem wakker maken met verse koffie.
Lianno ging kijken of zijn vriendje bij hem wilde komen spelen en uiteindelijk ging hij met hem en zijn vader en moeder gezellig naar Ballorig, een middagje lekker binnen spelen.
Wij hebben lekker zitten kletsen, dieren verzorgt en Johannes ververste het water in aquaria, na de lunch ging Twil op weg naar huis en wij ruimde nog wat op.
We haalden Lianno bij Ballorig om half 3 op en reden door naar Driebergen, hij heeft het heerlijk naar zijn zin gehad in de binnenspeeltuin en was wel moe tja later naar bed en lopend daar heen, veel rennen, springen en in de auto viel hij in slaap.
Op de groep even koffie gedronken en toen zijn we naar huis gegaan lekker voor de tv gaan zitten met ons eten en nagenoten van het weekend.
Vroeg gaan douchen en wegen jawel en hij staat boven en gaat dus goed met dat draadloos gebeuren en beneden gekomen kon ik de resultaten opvragen, echt zo gaaf!
We hebben weer een baby Roodkeel anolis en de andere twee doen het goed en ze zij weer emt zijn drietjes en er liggen nog drie eieren hopelijk gaat het met deze allemaal wel goed komen.
Nu is het bedtijd, lekker slapen en we hebben een heerlijk feestweekend gehad en nu weer een gewone week en dan volgend weekend is Lianno er gezellig weer.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie een leuk weekend hadden. Mooie kado’s heb je gekregen, veel plezier ermee!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.