Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6sep/100

CDA klinkt als Crisis Door Andere

Maandag 6 September
Zo toen was het weer maandag en normale tijd op, Johannes naar Amsterdam voor zijn werk.
Het is weer heerlijk en heb lekker in de tuin gezeten en heerlijk gebeld met Twil lekker bij gekletst.
Huisje gedaan, dieren verzorgt en de rest van mijn dagelijkse dingen zoals forum, prijsvragen, mail en soap series.
De dagen vliegen aan me voorbij en we zitten nu in september de feestmaand voor mij, trouwdag, verjaardag en vele andere mensen die jarig zijn.
Heb wat telefoontjes gepleegd en dingen geregeld en omdat Sjoerd er nu paar weken niet is doe ik dus meer aan huisje en omdat San in ziekenhuis is vul iki voor haar ook de prijsvragen in en ik vermaak me dus heel goed.
Terwijl ik druk ben op de pc luister ik altijd naar Skyradio en daar draaide ze een nummer van de 3j’s en het heet wiegenlied, sinds ik het hoorde krijg ik het niet meer uit mijn hoofd, het is vrolijk en schattig.


De tekst
Ik betover je voor het slapen gaan
Spreek een goed woord en raak je aan
Engelenkoren zingen straks je naam
Nu ben je nog zo'n kleine vent
En zolang jij de mijne bent
Ben ik voor jou, en pas mijn leven aan

Maak ik je blij
Wanneer je huilt
Voel ik me rijk
Wanneer je lacht naar mij
Breek ik het ijzer met me hand
Voel ik me wijzer van de krant
Van morgen,
Zal voor je zorgen, kleine man
Lag het aan mij dan zou jij eeuwig leven

Ik betover je voor het slapen gaan
Spreek een goed woord een raak je aan
Engelenkoren zingen straks je naam
Nu ben je nog zo'n kleine vent
En zolang jij de mijne bent
Ben ik voor jou en pas mijn leven aan

Maak ik je blij
Wanneer je huilt
Voel ik me rijk
Wanneer je lacht, naar mij
Breek ik het ijzer met me hand
Voel ik me wijzer van de krant
Van morgen,
Zal voor je zorgen, kleine man
Lag het aan mij dan zou jij eeuwig leven

Lalalalalalalalalalalalalalalalala
lalalalalalalalalalalalalalalaa..

Ik maakte lekker kip rollade met gebakken aardappels en doperwten en Johannes kwam thuis, we aten en keken wat tv. Eindelijk zijn Pauw en Witteman er weer, alle actualiteiten programma’s zijn veranderd en ik vind het tot op heden niets, ik was erg blij met hoe het was, maar goed zal wel wennen zijn.
In ieder geval ga ik nu Pauw en Witteman kijken en dan douchen en bed in, zal vast weer lekker slapen nu zij er weer zijn LOL.
Tot slot wil ik nog wel even zeggen dat ik het heel erg vind voor Ab Klink dat het allemaal zo loopt, ik was het niet eens met als zijn regels (rookverbod) maar hij was wel iemand met een eerlijke houding, recht door zee, doordacht en dus een politicus die respect verdiende en het CDA heeft hem door de shit laten halen en aan de kant gezet.
Ik vind het ongelofelijk en dan de reactie van Maxime Verhagen BAH! Ik betreur het na 15 jaar maar respecteer zijn keuze, nou niet dus want als je hem respecteerde zat je nu met hem aan de koffie en niet met Geert Wilders en Marc Rutte.
CDA is niet voor niets gehalveerd met de verkiezingen en als men zo door gaat is er straks gewoon geen CDA meer en daar heb ik ook geen probleem meer mee.
Ab Klink het ga je goed en hopelijk vind je snel een andere baan waar je wel op je plek bent.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.