Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5sep/100

Heerlijk zonnige weekend

Vrijdag 3 September
Een gewone dag, dagelijkse dingen gedaan en Johannes werkte gewoon thuis en helaas geen Lianno dit weekend.
In de avond hebben gekeken naar Hollands Got Talent en helaas gaat Christina niet door, maar wat een professioneel optreden zeg!
Christina viel toen ze een trap op moest rennen en keihard, maar ze stond op en ging door en maakte het helemaal af.
Ze is echt veel vooruit gegaan en veranderd en ik vind het erg sneu dat ze viel en hoop dat ze nu opgemerkt zal worden door Joop van de Ende want ze is gewoon erg goed.
Christina klasse ga door je komt er echt wel en je bent niet al, maar pas 30 jaar!

Zaterdag 4 September
Vandaag gewoon een beetje uitgeslapen en rond 9 uur opgestaan, San is weer thuis gelukkig en ik hoop dat ze snel opknapt.
Het was echt heerlijk weer vandaag Johannes heeft dus lekker in de tuin gewerkt, er was weer veel te doen en de tuin is echt heel erg mooi dit jaar.
We deden boodschappen en rommelde in huis, verzorgden de dieren.
Ik heb de baby Roodkeel Anolissen weer op mijn bureau staan, nu kan ik ze heel goed zien en in de gaten houden, ze doen het goed.
Mijn verjaardag gepland en zal gevierd worden op zaterdag 18 September, mensen uitgenodigd , niet veel want ik heb geen behoefte aan groot feest, maar goed ik wil het ook niet zomaar voorbij laten gaan wordt tenslotte (net als elke andere leeftijd) maar één keer 40 jaar.
In de avond lekker tv gekeken en ons vermaakt met de pc.

Zondag 5 September
Vandaag weer zo’n lekkere zomerse dag, in de tuin bezig geweest, dieren verzorgd en de dagelijkse dingen gedaan.
Johannes heeft zijn oude pc opgeknapt en klaar gemaakt voor Lianno, Lianno krijgt de pc om zijn leerprogramma op zijn kamer te kunnen doen.
Internet is geblokkeerd en de rest ook pas als hij oud genoeg is zal dit worden geactiveerd, maar zolang hij nog zo jong is mag hij van ons alleen met toezicht surfen op internet.
Nu kan ik van de week de software voor leren erop zetten en dan kan de pc zodra ik een andere monitor heb naar Lianno zijn kamer.
Natasja gebeld en lekker bij gepraat, ik kreeg ook bericht dat San weer in het ziekenhuis ligt ik ben hierdoor verdrietig, ze heeft een infectie na de operatie en hoge koorts en moet weer aan infuus liggen paar dagen.
Ik gun haar zo graag een paar dagen gewoon San zijn, zonder al dat gedoe…….maar helaas.
San en Maup we denken aan jullie hoor en een hele dikke knuffel vol positieve kracht en ik hoop dat je snel opknapt en weer naar huis kan.
Zo ik had geen zin om te loggen, heb dit weekend niet zoveel te vertelen, we hebben normale dingen gedaan en vooral genoten van het mooie weer.
Nu is het weekend om en tijd om te gaan slapen, morgen weer werkdag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.