Rare dag vandaag BAH!!!

Woensdag 1 September
Zo vandaag hebben we de meteorologische herfst bereikt……volgens de kalender pas op 21 september, Prinsjesdag dit jaar.
Johannes werkte thuis vandaag na een zeer lange en drukke dag gisteren, heerlijk geen kilometers rijden en ook al werkt hij het is wel gezellig dat er nog iemand in huis is.
Ik deed de dagelijkse dingen dieren, huisje en op de pc, Nintendo DS en de dag ging gewoon aan ons voorbij.
Ondertussen volgde ik het gezeik in Den Haag op de voet en ik wordt er doodziek van dat de politiek zo omgaat met elkaar en ons als volk dit gezeik, gelieg voorschotelt als het nog even doorgaat kap ik ook met stemmen principes of niet, maar hier dien je geen onderdeel van te willen zijn.
Wij het democratische volk en vele andere democratische landen dwingen het Midden-Oosten om democratie te nemen en te maken, maar Jezus kijk naar ons zelf waar bemoeien we ons mee, niemand in Den Haag luistert naar het volk of elkaar daarin tegen.
Het volk liet met de verkiezingen weten klaar te zijn met CDA en kijk nu tijdens de formatie crisis bij het CDA en ik ben trots op Ab Klink hij zegt het allemaal heel duidelijk en onderbouwd, hij is een klein lichtpuntje in het gedonder dat het misschien ooit nog wat wordt in Den Haag.
Goed we gaan het wel beleven komende dagen wie wat en waar, maar ik vrees dat met wat gedraai en gelieg, gemanipuleer ze gewoon weer de oogkleppen opzetten en doorgaan.
Na het werk zijn we naar de AH gegaan boodschappen doen en vraag me niet hoe het kwam maar ik was in de veronderstelling dat het dinsdag was en zat helemaal klaar voor NCIS en tja toen bleek het woensdag te zijn.
Geen probleem op zich maar zoals jullie weten is woensdag ons belmoment met Lianno en die lag nu dus al op bed, balen dit is me nog nooit eerder gebeurt en ik baal echt als een stekker, heb uiteraard nog even gebeld en het uitgelegd en ze zouden Lianno het morgenochtend uitleggen en dan bellen we nu morgenavond, hoe dan ook ik ben echt boos op mezelf dat ik dit heb laten gebeuren.
Twil belde nog even en met haar zitten praten en dat kon niet echt lang, want we moeten op tijd slapen, maar ze belde om even te bedanken voor het Hotel arrangement wat we haar gaven, ze heeft genoten, leuk ben ik erg blij om.
Met een flink slecht humeur schrijf ik nu dit log en ga ik snel douchen en bed in, balend en wel en ja ik weet het ik ben mens en iedereen vergist zich weleens of vergeet iets, maar dit is te belangrijk en het ik niet mogen vergeten.,
San is geholpen en alles is goed gegaan gelukkig, meis we denken aan je dikke knuffel en nu goed uitslapen en bijkomen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Response to Rare dag vandaag BAH!!!

  1. Greetje schreef:

    Balen zeg, maar ja je bent ook maar een mens, het kan idereen gebeuren en als je het uitlegt zal Lianno het vast wel begrijpen, maar kan me voorstellen dat je van jezelf baalt op zo’n moment, ben blij dat alles goed is gegaan met San..

Geef een reactie