Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31aug/100

Johannes dagje Antwerpen

Dinsdag 31 Augustus
Johannes stond om even 5 uur op en vertrok even na 6 uur, ik sliep lekker door tot half 9 en nam een douche voor de dag begon.
Johannes belde ik even om te zien hoe de reis naar Antwerpen is gegaan en die was prima en zonder oponthoud verlopen.
Ik rommelde in huis, verzorgde de dieren en liet de konijnen lekker los, het is vreemd weer warm en volop zon, buiten is het stil alleen wat vogelgeluiden hoor ik.
Ik heb heerlijk met de Nintendo DS in de tuin gezeten en genoot van de rust, zon, tuin en dieren.
Verder deed ik de dagelijkse dingen en gezien Sjoerd weer paar weken bij zijn dochter is doe ik dus alles zelf, stukje bij beetje.
De dag ging snel om en tijd voor avond eten en ondertussen volg ik het gedonder in Den Haag en sorry hoor dat ik het zeg maar het lijkt me zo simpel CDA pak je spullen en ga weg, tenslotte heeft de Nederlander jullie letterlijk en figuurlijk naar huis gestuurd met de verkiezingen en dan is probleem opgelost, maar ik vrees dat dat niet gebeuren zal en we dus nu weer een crisis hebben heel de week van het CDA ….wie volgt misschien wel een nieuwe regering nou het zal wel maanden duren voordat die er is.
Over Pakistan hoor je weer erg weinig…veel te weinig!
Ik at rode kool met hachee en aardappelpuree en wachtte op Johannes en vermaakte me met tv kijken en wat lezen.
Johannes was 21.45 uur weer thuis en ik bestelde eten voor hem en heel slecht snackte ik mee en nu is het half 12 en gaan we heel snel douchen en bed in, morgen weer een dag.

image001
San & Maup morgen steken we deze voor jullie aan, dikke knuffel en we zijn in gedachten bij jullie!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.