Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30aug/101

Leuke actie gemeente Lelystad

Maandag 30 Augustus
We stonden rond half 8 op Johannes werkte in de ochtend thuis en in de middag gaf hij cursus in Amsterdam.
Als eerste kwam de Voogd van Lianno langs voor evaluatie vakantie en praten over toekomst, we hebben het verzoek ingediend Lianno elk weekend te mogen ophalen en alle vakanties, afwachten wat het team daarvan zegt.
Ze hebben een aantal zaken die ze willen veranderen en wijzigen, maar dat gaat nu via onze begeleidster van pleegzorg en de voogd spreken we alleen als het niet anders kan, dit was dus voorlopig het laatste thuisbezoek.
En dat vind ik prima want het is wel veel bezoek hoor een voogd, gezinsbeleidster en een pleegzorgpleister en allemaal andere insteek en dus komt er in september nog een gesprek met alle drie om voor ons duidelijkheid te krijgen wie wat en waar, want af en toe zie ik door de bomen het bos niet meer.
Het was verder duidelijk en goed gesprek en nu afwachten op wat het team beslist begin september, spannend.
Na het gesprek vertrok zij en Johannes ook meteen, Johannes moest cursus geen in Amsterdam tot laat en ik bleef gewoon thuis en deed de dagelijkse dingen.
Kreeg bezoek van een meneer en mevrouw van het energie besparingsteam, dat is een actie die de gemeente Lelystad houdt onder inwoners, je krijgt dan voorlichting en tips over zuinig omgaan met stroom.
Wij hebben daar dus aan meegedaan, mijn koelkast en wasmachine zijn heel zuinig de hobby dieren minder maar ze waren onder de indruk dat de helft van terraria met spaarlampen draait, tja warmte lampen zijn nou eenmaal niet zuinig.
Het was een leuk stel mensen en ze hadden veel tips en als dank kreeg ik een pakket met spullen die we samen hebben samengesteld, 12 verschillende spaarlampen, batterij oplader met 4 oplaadbare batterijen en 2 schakelaaronderbrekers, zodat je de stroom eraf haalt bij de stekker.
Kortom een heel pakket en je mocht zelf aangeven wat je wilde er zaten bv ook zuinige douchekoppen in en die hebben wij al is dus overbodig.
Het was erg leuk en ik heb nog wat papieren met tips gekregen en een bewijs dat ik het pakket in ontvangst heb genomen, leuke actie van de gemeente Lelystad.
De middag kwam de zon weer door en dus even naar de brievenbus om post te posten en de zon was erg lekker en Johannes belde onderweg nog even dus reed ik stukje om en dat had ik dus niet moeten doen al hoewel ik de regenboog erg mooi vond was ik minder blij met fikse regenbui die me drijfnat maakte.
Goed droge kleren aan en de rest van de middag wat gerommeld Johannes kwam laat thuis en we aten samen en hebben wat tv gekeken en uiteraard zitten praten over het gesprek van vanmorgen.
Nu is het half 10 tijd om te gaan slapen Johannes moet morgen om 5 uur op en rijd een uurtje later de straat uit op weg naar België, hij gaat cursus geven in Antwerpen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. leuke actie!
    en wat zou dat super zijn alle weekenden en vakantie’s samen!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.