Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22aug/102

Lianno op bezoek bij Demi en Conny Mus overleden

Zondag 22 Augustus
Vroeg op en alweer de laatste dag van het weekend, de tijd vliegt om en we hebben veel plannen vandaag.
Lianno speelt op de wii en helpt zo nu en dan ons met de dieren, Johannes heeft de ren bij de konijnen opgeruimd, het water van de aquaria verschoond en de filters heb ik schoongemaakt.
Lianno speelde met zijn muizen en de ochtend was zo voorbij, lunch en toen hebben we Lianno afgezet bij Demi zijn (ex) pleegzusje en die twee waren dolblij elkaar te zien.
Wij hebben thuis koffie gedronken en na een uur hebben we Lianno weer opgehaald, hij heeft het leuk gehad en wil net als zijn zusje ook in een gezin wonen.
We zijn toen naar mijn vader geweest voor een kop koffie en Lianno vermaakte zich met de kippen en had hun heel veel te vertellen zoals de nieuwe auto, hoe het op school gaat en dart soort dingen.
Na een klein uurtje zijn we weer doorgereden naar de Mac Donalds, daar hebben we heerlijk gegeten en het is helemaal vernieuwd en ziet er wel mooi uit, maar zitten is een stuk minder comfortabel, wel kregen we weer twee mooie cola glazen en ik ruilden een fel groene voor een paarse met een andere klant.
Er zijn zes kleuren en ik heb nu groen/geel en een paarse de rest zal ik niet krijgen, want ik kom niet graag bij de Mac Donalds vind het eten niet echt lekker, doe het alleen voor Lianno die dan graag een Happy Meal eet en ook helemaal op eet.
Dit keer zat er iets in van Pinoccio, geen idee nog wat de pop kan er et batterij in en dat doen we pas als Lianno er weer is over twee weken.
Toen zijn we doorgereden naar Driebergen om Lianno terug te brengen en dat is niet even makkelijk, want Lianno wil natuurlijk niet terug dus zodra er op de borden Driebergen komt begint het gemopper op de achterbank en het gesmeek of hij niet kan blijven en we leggen dan steeds uit dat het even niet anders kan, maar geloof me van binnen breekt mijn hart keer op keer.
Lianno is dan erg verdrietig en dat is heel normaal want het is natuurlijk altijd veel leuker bij familie dan in het tehuis.
We zijn terug gegaan naar Lelystad, thuis gekomen hebben we wat tv gekeken en Johannes had nog wat werk af te maken en ik genoot van de nieuwe bakken en we vinden ze alle drie zoveel mooier dan hiervoor.
Het is dus een mooi uitzicht nu voor mijn neus en de muizen staan nu op een tafel dus kan ik er zelf ook veel beter bij dan op de grond en onze kamer is dus weer helemaal top, volop dieren om van te genieten.
De eieren van de Roodkeel Anolis lijken niet geschaad te zijn door de verplaatsing, maar er is nog geen jong en dat kan voor mijn gevoel niet echt lang duren, maar we zullen het zien we controleren regelmatig de broodstoof, wel een paar keer per dag.
Ik ben heel gek op mijn reptielen en vind jonkies zo gaaf en het enige moment dat ik de dieren echt even niet ka uit staan is op het moment zoals nu dat ze hun eigen nageslacht opeten, wrede natuur is het soms toch.
Goe dik ga lekker onder de douche en naar bed, morgen weer een dag.

PS Ergens dit weekend vernam ik het bericht dat Conny Mus was Overleden.
Coenraad Willem (Conny) Mus (Amsterdam, 21 oktober 1950 - Utrecht, 20 augustus  2010)
Hij was journalist in het Midden  Oosten en zat heel veel in Israel, ik luisterde graag naar zijn berichten, hij straalde altijd iets uit en was rechtstreekss en duidelijk.
Helaas mocht Conny maar 50 jaar worden, rust zacht.
Heel veel sterkte voor de familie Mus, vrienden en andere nabestaanden

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Heel begrijpelijk dat je hart elke keer breekt, als je Lianno weer terug moet brengen. Ik ben trots op jullie!

  2. Conny Mus is 59 jaar geworden 😉
    Ook nog te jong ….


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.