Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19aug/100

Tante Miek verraste ons met een bezoek!

Donderdag 19 Augustus

Vandaag stond ik op tijd op en Johannes werkte thuis, gezellig maar goed hij had veel werk te doen en daarom is het dan rustiger thuis.
Ik rommelde in huis, verzorgde de dieren en maakte de auto van de binnenkant goed schoon en leeg.
Johannes had de buitenkant al gedaan en nu hoefde alleen nog de stofzuiger en wat poetsen en dat heb ik dus gedaan, was helemaal kapot daarna.
Mijn broertje stond onverwachts voor koffie voor de deur, hij had gebeld en kreeg Johannes aan de telefoon en ik was buiten en verrast dus, we hebben lekker koffie gedronken en toen belde tante Miek, zij is de moeder van mijn nichtje Nienke en was op weg van Nienke naar huis.
Nienke woont in Utrecht en zijn Friesland en dus maakt ze dan vaak een tussenstop en gezellig zaten we met zijn drietjes in de tuin, heerlijk weer en de konijnen vinden dat ook erg leuk.
Tante Miek bracht heerlijke aardbeien mee, verse en die gaan we vanavond heerlijk op smullen, bedankt voor je bezoek en de aardbeien.
Toen ze weg gingen hebben wij nog even boodschappen gedaan en vervolgens zijn we gaan eten.
De avond nog wat voorbereidend werk gedaan voor morgen en ik heb voor het eerst mijn rollator maar eens in de Canta gezet en super dat kan ik dus inderdaad zelf en alleen, maar was wel blij dat Johannes even erbij was voor het geval dat ik het niet alleen kon.
De rollator is onhandig met in - en uitklappen maar dat zal wel wennen en is kwestie van doorzetten en nu staat hij dus in de Canta en blijft daar staan netjes opgeruimd en altijd bij de hand als ik hem nodig heb en voor de veiligheid staat hij vast met een snelbinder.
Nog wat gerommeld en nu is het hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.