Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16aug/101

Vader moet weer met spoed worden geopereerd

Maandag 16 Augustus
Beide hebben we een onrustige nacht gehad en stonden wel op tijd op, moest ook wel Johannes moest vroeg naar Amsterdam einde vakantie is nu echt gekomen.
Ik deed wat ik altijd doe verzorgde de dieren, rommelde op pc, deed veel in prijsvragenforum, mijn mail en uiteraard mijn huisje opruimen.
Het is erg stil in huis, Lianno wordt echt gemist hier en vanmorgen heel gesprek gehad met de gezinsbegeleidster, een hele aardige vrouw waarmee ik goed kan praten.
San en ik hebben gebeld met elkaar en dat is altijd erg fijn en ze heeft het weer niet makkelijk en soms, maar steeds vaker denk ik dat het leven echt hard is en oneerlijk verdeeld.
Mijn vader belde ook nog even en dat was geen leuk nieuws, ik weet ook niet wat ik er over moet zeggen dan de feiten, de feiten zijn dat het leek heel goed te gaan de uitslagen waren goed en zeker voor zijn situatie ging het steeds beter en ze hebben een geweldige vakantie gehad in Texel en daarna ging het weer langzaam achteruit.
Hij had constant diaree, misselijkheid en veel spugen en kreeg eend armonderzoek en men vond poliepen en haalde die weg, gelukkig bleken die goedaardig te zijn en dus de hoop dat alles beter zou gaan en hij moest over 3 maanden voor nieuw en meer darmonderzoek terugkomen.
Nou was hij vandaag bij zijn arts en die was verre van tevreden, zijn uitslagen zijn zorgwekkend en hij heeft met spoed een bypassoperatie nodig voor beide benen en tja dat is niet niets en ook niet zomaar gedaan gezien de gezondheid van mijn vader hier en daar te wensen overlaat kan hij niet zomaar onder narcose en dus willen ze het op een andere manier doen.
Een kleine inkeping en dan iets erin stoppen dat vervolgens de het bloedvat hersteld en voor mij is dat allemaal abracadabra, maar het was een klap in het gezicht als je juist denkt dat het beter gaat is dit niet het nieuws dat je wilt horen.
Hij heeft er al in beide benen één zitten en ook nog bij zijn hart zit er al een bypass en nu dus weer in de benen maar dan net iets lager dan de andere.
Morgen en woensdag zijn er met spoedvooronderzoeken en volgende week dinsdag de uitslagen en dan zal duidelijk worden hoe en wanneer men het probleem zal gaan herstellen.
Heel veel sterkte pa en Yvonne de komende week en we houden contact.
Ik ben toen eten gaan maken en heb bij de tv en mijn soap zitten eten, Johannes kwam laat die had een afscheidsborrel van iemand op het werk.
Toen hij thuis kwam bleek zijn pc ook gezondheidsproblemen te hebben en geen idee nu nog wat er precies stuk is maar voor nu is de pc in coma zullen we maar zeggen, wordt vervolgd.
In de avond veel gepraat en overlegd over allerlei zaken en is het hoogste tijd om te gaan douchen en slapen, we nemen lekker beker warme melk mee naar boven en morgen zien we wel weer verder.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Heel veel sterkte voor je vader en Yvonne en voor jullie allemaal. Het was fijn je weer te spreken. Liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.