Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14aug/100

Gezellig op bezoek bij Elis & Camiel

Zaterdag 14 Augustus
Lekker weekend, Johannes sliep lekker uit tot half 10 en ik was in mijn dagelijkse routine gewoon om 7 uur maar naar beneden gegaan.
Wat gerommeld op pc, huisje gedaan, dieren verzorgd en toen zijn we op weg naar Hilversum gegaan, gezellig op bezoek bij Elis & Camiel.
Ik moet wel even zeggen dat Hilversum een rotstad is als je niet bekend bent en als men dan ook nog eens overal omleidingen heeft krijg je een mooie toeristische route.
Eenmaal daar de trappen overwonnen en dat ging toch weer moeilijker dan ik hoopte, maar boven stond er al heerlijke koffie en taart klaar en dat maakt alles goed.
We hebben gezellig zitten kletsen, een spel op de xbox gedaan, dat was een soort quiz erg grappig maar ik denk enkel voor als je inderdaad met 4 bent en dan is het erg lollig, jammer genoeg heb ik niet zoveel verstand van films en acteurs maar kwam er niet slecht uit met een 2e plek.
We bleven voor het eerst eens bij hun eten en dat was super Johannes en ik hadden een Family pizza een 40 cm doorsnee met 2 smaken en aan de zijkant lekker snacks , het was heerlijk!
Na het eten nog wat gedronken en toen was het hoogste tijd om naar huis te gaan wederom met flinke omleiding maar goed we zijn er gekomen.
Elis en Camiel bedankt voor de gezellig dag en we spreken gauw weer wat af.
Daar nog even wat gerommeld op de pc, wat gedronken en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.