Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13aug/101

Lianno weer terug op de groep & duidelijkheid over de nieuwe auto!

Vrijdag 13 Augustus
Ik ben niet bijgelovig of achterdochtig, maar een vrijdag de dertiende tja dan denk ik toch bij het opstaan even o jee 😉
Wederom was ik als eerste op en beneden, Sjoerd kwam lekker ons huisje doen dus alles fris en schoon en erg gezellig.
Lianno at ontbijt en pakte zijn spullen, want helaas het is weer zover de 2 weken zijn om en vandaag gaat hij weer terug naar de groep.
We hebben nog wel even een erg leuke dag ervan gemaakt, het begint ermee dat we nu weten hoe het zit met de auto en hoe het zit in de toekomst met onze auto.
We rijden nu in een Renault Scenic  in de kleur zand/grijs
image001
Vrijdag leveren we deze auto in omdat het einde leasecontract is en dan krijgen we een tijdelijke auto en dat wordt dus een Volkswagen Pasat 1.9 TDI een grijze
image002
en dan eind oktober is de nieuwe auto klaar en rolt die voor ons van de band en dat wordt een BMW 320  in de kleur Bluewater (grijs met blauwe gloed)
image003
Kortom wij zijn erg blij en kijken vol spanning uit naar de andere auto’s, het is maar goed dat de tijd aan ons voorbij vliegt, des te eerder hebben we onze nieuwe auto.
Na dit nieuws had ik geen last meer van het vrijdag de dertiende gevoel, onze dag kan niet meer stuk, het was allemaal zo rond en het is echt een super gave auto.
Toen zijn we in de auto gestapt en op weg naar Utrecht voor een middagje bij mijn nichtje Nienke en haar zoon Ilja, haar man Michel lag met griep plat, dus helaas was hij er niet echt bij.
De beide mannen genoten van elkaar en vermaakte zich prima met de wii en de nieuwe waterbaan die Ilja heeft gekregen.
image004
Het was heerlijk om buiten te zitten en als de wolken weg waren zelfs erg warm in de zon dus parasol omhoog en genieten in de tuin, er vielen een paar spetters maar dat jaagde ons niet weg.
Eind van de middag moesten we weer gaan en reden we naar Driebergen, Lianno had niet veel zin om terug te gaan, vind de vakantie veel te kort en dat is natuurlijk heel normaal.
Op de groep even lekker wat gedronken en zitten praten en Lianno speelde meteen weer met de kids dus gingen wij weer naar huis en vrijdag halen we hem weer op voor het weekend.
Wij reden naar huis en dat is toch altijd wel even apart, een soort leegte neemt dan even plaats maar dat duurt maar even en we tellen nu gewoon weer af naar het volgende weekend dat hij komt en gelukkig duurt dat nu 1 week en daarna gewoon weer om het weekend.
Wij maakte eten en aten samen, keken gezellig wat tv en waren druk op onze computers en zo opeens werd het raar donker en barste er een bui los met wat onweer zo uit het niets en zo snel als het kwam zo snel was het ook weer over, raar dat weer soms.
We hebben lekker naar Holland Got Talent gekeken en tjonge zeg wat deden ze die twee kinderen aan door zo lang te rekken met wie van de twee (jongen 9 jaar en meisje 8 jaar) door mocht naar de finale en toen begon eentje van spanning te huilen en de ander deed mee en uiteindelijk mogen ze allebei door, cool dat meisje en der moeder dansen echt zo mooi en zo synchroon heerlijk om naar te kijken.
In een van de live shows treed ook Christina Noordberger op, wij kennen haar en ik hoop echt dat ze door zal gaan, want ze heeft een mooie stem, maar goed deze show zat ze niet en de volgende week ook niet dus nog even spannend.
Ook al heb ik zal tijden geen contact met haar meer, ik gun het haar wel ze heeft er hard voor gevochten en gewerkt dus als je in de show zit Chrissie zal ik zeker een sms’je voor je sturen, heel veel succes!
Zo de avond is nu om en ik ga lekker douchen en bed in , morgen weer een dag met leuke plannen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.