Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12aug/100

Lianno naar zijn eerste kinderfeestje

Donderdag 12 Augustus
Ik was als eerste om half 7 beneden, moest ook wel want om 8 uur begint infuus en de mannen sliepen nog tot een uur of 8.
Infuus ging goed en snel, Johannes rommelde op zijn pc en was bezig met de nieuwe auto en er is nu een keuze gemaakt en als het rond is zal ik jullie meer vertellen.
Lianno maakte wat oefenwerk en keek samen met mij naar EK zwemmen en schoonspringen.
Na het infuus was het lunchtijd, gezellig aan tafel met zijn drietjes zitten kletsen en eten.
Na het eten ging Lianno met zijn cadeau op weg naar het verjaardagsfeestje en hij was super nerveus, dit is de eerste keer dat hij hier door een buurtvriendje is uitgenodigd en dat is heel spannend.
Wij zijn toen even boodschappen gaan doen en daarna kwam mijn vader en zijn vrouw even gezellig koffie drinken, Johannes ging toen nog even levend voer voor de dieren halen en ik maakt een mooie poster.
De poster is een A4 papier met daarop de tekst GEEN TUINAFVAL DUMPEN AUB!!! en dat heb ik geplastificeerd en aan de leuning naast de parkeerplaats geniet, want geloof het of niet maar wij hadden alles heel netjes opgeruimd en schoongemaakt en nu lag er opeens weer een bos oude rozentakken.
Een of andere onverlaat die hier in de straat woont vind het geloof ik erg makkelijk om daar zijn troep te dumpen ipv het even naar de container te brengen.
Ben dus benieuwd of het helpen gaat, want ik vind het echt zwaar asociaal en ga hierover ook volgende week flink klagen bij het wijkteam, ze zijn nu niet bereikbaar.
We hebben toen lekker gegeten en hebben een mooie film gekeken, surrogates, een erg boeiende film uit 2009, heerlijk toch dat Film1.
Lianno werd weer thuis gebracht en heeft het super gehad, grote glimlach en een tasje snoep in zijn hand kwam hij weer terug, het cadeau is goed ontvangen en hij heeft lekker gespeeld en poffertjes gegeten.
Kortom hij was helemaal blij en begon al over zijn eigen feestje, maar dat is pas in mei dus ik heb nog even de tijd denk ik zo.
Na wat kletsen en drinken douchen en bed in, het was al 9 uur geweest en morgen weer een leuke dag.
Wij dronken nog wat en vermaakte ons en nu gaan we ook douchen en bed in, de dag is wel lang genoeg geweest.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.