Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8aug/101

Heerlijk ontbijt op bed!

Zondag 8 Augustus
Vandaag waren de mannen al op terwijl ik nog lekker op bed lag en daar werd ik rond half 10 verrast door de mannen met een ontbijt op bed.
Lianno stond er met een big smile en een dienblad met daarop koffie, geroosterd brood, jam, kaas, boter en een hard gekookt eitje.
Dat is heerlijk wakker worden en dus opstaan en eten geblazen en gezellig met zijn allen beneden ontbeten, ik kan helaas niet in bed eten, maar dat maakt de verassing niet meer mooi en lief!
Lianno speelde wat op de Wii en rommelde met zijn playmobile terwijl wij de dieren deden en bezig waren met de andere auto.
Lianno heeft ook Opa en Oma Kip nog even gebeld, hij had namelijk een afspraak met hen gemaakt voor donderdag en toen kreeg hij het kaartje of hij op het feestje van zijn buurtvriendje wilde komen en hij zei meteen kan niet Opa en Oma Kip komen en hij vond het moeilijk, maar toen ik zei je kunt ook even bellen en uitleggen en dan maken volgende keer nieuwe afspraak en dat deed Lianno.
Lianno was helemaal blij dat Opa en Oma Kip het niet erg vonden en het juist leuk voor hem vinden dat hij is uitgenodigd.
De lunch hebben we laten zitten en noemde het ontbijt nu een brunch en rond 13.00 uur kwam de moeder van Lianno, Jeanette.
Ze zijn samen naar Oma hondje geweest, leuk hé Lianno heeft allemaal Opa´s en Oma´s met een bijnaam….Opa en Oma Kip, Oma Panda en Oma Hondje op die mannier houdt hij ze makkelijk uit elkaar.
Toen hun gezellig weg waren hebben wij zitten kletsen en is het besluit over de auto gevallen en nu is het afwachten en pas als we weten wanneer die komt of als die er is zal ik er meer over vertellen, voor nu is het voor ons een weet en voor jullie een raadsel.
Lianno kwam weer tegen etenstijd thuis en hij liet zijn moeder het mooie vliegtuig zien en vroeg me om zijn moeder op de foto te zetten en of die dan ook een keer op zijn site mocht en het weblog, nou dat mag wel hoor en dus hier is Lianno en zijn moeder.
image001
Ik heb de site van Lianno ook bijgewerkt met de foto´s van de oma dag van gisteren en die van hem zelf en zijn moeder.
Lianno heeft een meetpunt op de muur in zijn kamer daar meten we zijn lengte en zetten er dan een streepje en datum, vandaag samen met zijn moeder weer gedaan en jawel Lianno is hard aan groeien en is nu 1 meter 27!
Daarna ging Jeanette naar huis en hebben wij lekker patatjes gegeten, na het eten speelde Lianno nog een uurtje buiten en vervolgens ging hij douchen en naar zijn bed.
Johannes en ik hebben de koffer vast gepakt we gaan 3 dagen weg, Sjoerd weer in ons huis voor de dieren en wij gaan lekker naar Oranje in Drenthe en zullen heerlijk gaan genieten in het Pipodorp.
Voor Lianno op bed lag kwam zijn vriendje met zijn vader nog even langs, gezellig staan praten en overlegt over het feestje dat hij donderdag zal hebben, hij wordt dan thuisgebracht door de vader.
Lianno en zijn vriendje lieten meteen onze dierentuin nog even zien aan diens vader en daarna gingen zij ook weer naar huis, bedtijd voor de kleine mannen.
Wij keken nog tv en ik maakte nog een leuke foto van Kuifje……..ik was even bang dat hij met zijn 6 kilo erdoorheen zou zakken, maar het verboog wel maar bleef heel netjes dicht zitten.
image002.
Zo de avond is weer om en hoogste tijd om te gaan douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Sapperdeflap, veel plezier in Pipodorp!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.