Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7aug/100

Lianno had een Omadag

22Zaterdag 7 Augustus
Vanmorgen zaten we om half 9 aan het ontbijt, gezellig met zijn drietjes kletsen en eten, meteen na het ontbijt werd Lianno door Oma opgehaald voor zijn Omadag.
Wij hebben toen rustig de dieren verzorgd en het was weer tijd m water uit de aquaria te verversen, dit doen we om het weekend en het andere weekend doen we dan de knaagdieren bakken verschonen.
Na de lunch zijn we naar de dealer geweest om een paar auto’s te bekijken en dat is gelukt en nu is het aan ons wat we willen en wat we gaan doen, we gaan er over nadenken.
De rest van de tijd lekker met elkaar tv gekeken en zitten praten en voor je het weet is de dag dan ook weer om en dus kwam Lianno terug van zijn dagje uit.
Hij heeft het leuk gehad ze zijn met tante Loes naar het Nieuwe Land museum geweest en hij heeft een leuk boekje met allemaal info over de schepen die gevonden zijn en een leuke jojo.
Oma ging naar huis en Lianno ging douchen en daarna hebben we met hem nog even foto’s zitten kijken van de auto’s en uiteraard gezellig zitten kletsen over zijn dag.
Hij vindt de auto die we op het oog hebben mooi en de kleur die ik mooi vond wees hij ook direct aan, dat is leuk want Johannes twijfelde aan mijn keus, maar goed we gaan het zien we moeten er goed over nadenken en dan beslissen.
Het vriendje van Lianno kwam nog even langs om hem uit te nodigen voor een feestje, zijn vriendje wordt 8 jaar en dit is dan dus het eerste kinderfeestje dat Lianno heeft bij de buurtvriendjes.
Lianno is helemaal enthousiast en kijkt er nu al naar uit, wij vinden het gewoon erg leuk dat die twee het zo leuk met elkaar hebben.
Zo nu ligt Lianno lekker te slapen en gaan wijd at ook maar eens doen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.