Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6aug/101

Lianno en ik samen in de Canta naar Opa & Oma

Vrijdag 6 Augustus
Vroeg op en Johannes werkte thuis had het erg druk en omdat ik weg wilde en er belangrijke post zou komen moest er wel iemand zijn dus kwam mooi uit.
Lianno ging meteen na het ontbijt buiten spelen en bleef heel de morgen bij zijn vriendjes.
Sjoerd kwam wat later en deed ons huisje heerlijk alles aan kant en ik verzorgde toen de dieren.
Tegen de lunch ben ik Lianno gaan ophalen en samen gegeten, na het eten wilde we weg, maar dat duurde wat lang omdat een van de buren zijn auto recht achter mijn Canta had gezet en tja dan kom ik er niet uit.
Ik heb een kleine 15 minuten zitten toeteren omdat ik geen idee had van wie de auto was en uiteindelijk de politie gebeld en die had geen registratie van adres in mijn postcodegebeid en toen hoorde ik van een andere buurman dat het de nieuwe auto van mijn directe buurman was dus aanbellen en ja hoor 30 minuten later dan gepland konden we dan uiteindelijk vertrekken voor een bezoek aan opa en Oma Kip.
Opa (mijn vader) heeft maandag onderzoeken gehad en de uitslagen komen aanstaande woensdag, er zijn wel wat poliepen weggehaald en hij voelde zich redelijkg oed vandaag.
Daar hebben we lekker in de tuin zitten kletsen en wat gedronken, Lianno vind dat hij Opa en Oma te weinig ziet en vroeg of hij volgende week nog een keer kon afspreken en ja hoor dat kon dus komen ze volgende keer bij ons zodat Lianno zijn skelter en nieuwe playmobile kan laten zien.
Meer foto's op de site van Lianno.
Lianno voerde de nieuwe kippen en kroop zelfs bij ze in het hok, oogstte mini wortels om meteen op te snoepen en haalde doorgeschoten kool en andijvie uit de tuin voor de konijnen en kortom het was een geslaagd bezoek.
We kregen nog een leuk souvenir van hun vakantie op Texel, een doosje met 6 onderzetters en daarop allemaal lieve zeehondjes afgebeeld en ik ben dol op zeehondjes.
Bedankt Pa en Yvonne we vinden ze erg leuk en ze komen op de tafel te liggen hoor.
Daarna zijn Lianno en ik met de Canta voor het eerst gaan tanken, tja gezien ik geen ervaring heb en mijn vader me tipte over een bediende pomp zijn we daar heen gegaan, netjes werd hij volgetankt het was nog geen halve tank, maar goed nu weet ik dus waar ik kan laten tanken.
Toen door naar huis waar allemaal pakjes lagen te wachten met oa zakken koffiebonen, krekels en een Brita kraanfilter.
Brita filtert water zodat alles helder en fris is, wij hebben er nu eentje die direct uit de kraan filtert en als je de hendel omzet filtert hij het lopende water niet en dat is wel nodig want voor afwassen heb je geen schoon helder water nodig.
De filter kan 1200 liter filteren of gaat 3 maanden mee en we zijn dus erg benieuwd of dit zal bevallen, we hebben ook een waterkan die filter maar ja als je veel gebruikt en ook je dieren schoon water geeft duurt dat vaak te lang en dus vandaar deze oplossing.
image001 image002 image003
1. De set
2. Filterwerking
3. hendel voor wel/niet filteren (meer info klik hier)
Vervolgens toen alles was uitgepakt snel eten gekookt en lekker gegeten, na het eten zijn Johannes en Lianno naar de kapper gegaan en ik heb hier de afwas gedaan en wat gerommeld in huis.
Terug waren beide mannen goed kort en weer netjes en Lianno moest meteen douchen en naar bed, morgen lange dag met Oma Panda.
Johannes en ik keken nog wat tv, kletsten wat en nu gaan we ook slapen, morgen auto’s bekijken bij de dealer dus spannend.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto van Lianno in het kippenhok!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.