Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5aug/102

In afwachting van de Ioniserende huisdierborstel

Donderdag 5 Augustus
Na een slechte nacht van draaien en wakker liggen ben ik rond 6 uur maar naar beneden gegaan, Smockey en Kuifje hadden mot moet kunnen en was later weer over.
Ik ben toen maar aan het forum begonnen, veel werk in te halen en nu sliep iedereen dus had niemand er last van.
Johannes kwam er uit en maakte zich klaar voor rit Amsterdam en onderweg belde we tot Lianno wakker werd en die sliep tot half 9.
Lianno kwam beneden met de mededeling dat de reusjes los waren in de tuin en kijken ja hoor ze hadden het deurtje van het hok open en nu was het hek ook open dus liepen ze op het achter terras, Lianno ging er heen en meteen vlogen ze door de tuin terug naar hun veilige hok, hek dicht en eind goed al goed.
Vanaf nu blijft het hek naar achteren dus standaard maar dicht uit voorzorg en er komt een slot op het deurtje een extra hangslotje, want als ze een keer langer los lopen dan kunnen ze zonder moeite onder de schutting door en weg zijn ze dan, de schutting zit hier op de grond en niet erin om het rotten tegen te gaan.
Lianno en ik aten ontbijt en het was erg regenachtig, Lianno knapt wel op verkoudheid is heel stuk minder en hoest bijna niet meer gelukkig maar.
Lianno ging wat spelen en lezen in tijdschrift Zo Zit Dat en speelde op de Wii, in die tijd was ik ook bezig met de prijsvragen en ondertussen kletsten we gezellig.
De lunch was wederom poffertjes die waren er nog van eerder en ik nam brood en we aten lekker fruit toe.
Ik ruimde het huisje op, verzorgde samen met Lianno de dieren en mailde nog wat mensen en San belde nog even en dat vond ik erg fijn.
Twil je post is aangekomen bedankt, mooi kaartje trouwens erg toepasselijk en de borstel is dus besteld zoals ik al mailde.
Twil tip[te ons over een speciale borstel voor de katten een Ioniserende huisdierborstel, lees maar hier hoe die werkt en zo ziet hij eruit en we zijn erg benieuwd of Smockey dit fijn gaat vinden, dus wordt vervolgd.
image001
Ik maakte een heerlijke ovenschotel en Lianno en ik hebben gezellig samen gegeten, Johannes eet later alleen omdat het anders te laat is voor Lianno.
Lianno ging na het eten wat tv kijken en toen douchen en naar bed.
Ik belde nog even mijn vader om te zeggen hoe laat we morgen komen, hun zouden hierheen komen omdat ik belangrijke post verwacht, maar Johannes blijft thuis werken en dus kunnen we toch daarheen en dat vindt Lianno veel beter, hij wil graag de nieuwe kippen zien van zijn opa en oma.
Zo nog even koffie gedronken wat tv gekeken en nu is het bedtijd.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gelukkig dat het goed is afgelopen met de reusjes. Fijn weekend!

  2. Hoihoi
    was aan ’t zoeken naar mensen die de borstel hebben.de reacties , zo kwam ik hier ineens terecht 😳
    Hoe bevalt de borstel , en wat voor vacht heeft je huisdier waar je de borstel voor gebruikt?
    Zou heel graag meer erover willen weten.
    Groetjes v Marga


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.