Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jul/100

Canta dagje

Vrijdag 30 Juli
Vandaag vroeg op en Johannes werkte ook vandaag lekker thuis en omdat het vrijdag is kwam Sjoerd al om 8 uur om ons huisje te doen.
Het was erg gezellig met Sjoerd en naast koffie en kletsen werd er gewerkt door iedereen, ik deed de dieren Sjoerd het huis en Johannes zijn werk op de laptop.
Ik had besloten dat het weer eens tijd werd om de Canta te laten rijden en dus ben ik even naar de Kempenaar gereden om levend voer te halen voor de reptielen.
Het is ongeveer 5 KM en over de dreven en prima te doen en de Canta stond nu al weer tijdje stil en dat is logisch veel te mooi weer, maar het onkruid groeit er nu echt omheen en is al hoog, stomme gemeente doet er weinig aan.
In de middag belde mijn vader hij moet maandag voor dagopname naar ziekenhuis ze gaan een uitgebreid darmonderzoek doen en mocht het nodig zijn eventuele poliepen verwijderen als er geen complicaties zijn mag hij aan het eind van de dag weer naar huis.
Zoals jullie begrijpen voelt mijn vader zich toch weer erg beroerd, veel spugen, diaree, misselijk en kortom tijd voor uitgebreid onderzoek.
Ze hebben ook een andere pc maar de email werkt niet dus bood ik aan dat even te bekijken en dus in Canta gestapt en op naar de Punter, weer een heerlijk ritje.
Daar de boel in orde gemaakt en nu kan hij op de nieuwe pc ook zijn mail ophalen en het lag niet aan hem maar aan UPC die had hun paswoord terug gezet.
Mijn broertje belde nog en even bijgepraat het was al weer een maand terug dat we elkaar spraken en dat geef top zich niet hij werkt veel en alles gaat naar zijn zin op zijn werk en hij is nog steeds erg blij met zijn nieuwe huis.
Nou ja alles werkt weer en daarna ben ik weer naar huis gereden, het was alweer etenstijd en ik besloot lekker eten te bestellen een heerlijke loempia.
Ik heb de HD recorder weer helemaal opnieuw ingesteld, het is bijna augustus en dan is het voor de tb zenders tijd voor najaarsprogrammering en gelukkig beginnen dan ook de nieuwe afleveringen weer dus niet telkens de herhalingen.
Werd er inmiddels ook wel simpel van op 3 zenders House MD en alles herhaling, NCIS 2 afleveringen bij SBS6 beide oud en dan nog de herhalingen op Veronica, het was een zomer vol herhalingen en oude zooi en dat is dan ook de reden dat ik zelden live tv kijk ik neem alles op en als het oud is hups van de HD af en op naar volgende.
Na het eten nog wat tv gekeken, gerommeld in forum en op Facebook en dan is de dag zo weer om en voor morgen hebben we leuke plannen gemaakt, maar nu eerst een heerlijke nacht slapen!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.