Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jul/100

Einde eerste deel zomervakantie met Lianno

Zondag 25 Juli
Vanmorgen waren Lianno en ik al eerste op lekker aan het ontbijt en Johannes mocht lekker uitslapen, maar kwam ook al snel erbij zitten.
Na het ontbijt ging Lianno heerlijk buiten spelen en genoot ervan, wij deden de dieren en verschoonde het water in onze aquaria.
Na een lekker lunch zijn we de spullen gaan pakken van Lianno, deel 1 van de vakantie zit erop en het was super.
Nu gaat Lianno een weekje terug naar de groep om met hun samen lekker op kamp te gaan en na het kamp halen wij hem op voor de laatste 2 weken van de vakantie.
Lianno heeft tot nu toe een super zomer hij is op schoolkamp geweest en toen hebben ze leuke dingen gedaan zoals bezoek aan Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, zwemparadijs en de Julianatoren.
Na het schoolkamp kwam hij bij ons en ging op Heppie kamp en daar heeft hij het heel erg naar zijn zin gehad en ze zijn naar Ecodrome in Zwolle geweest, zwemparadijs en hebben daarnaast heel veel leuks op het kamp gedaan.
Wij zijn dus dagjes weggeweest zoals naar Archeon en hij is ook een dagje met oma en tante Loes naar Artis geweest, in onze vakantie hebben we de Beekse Bergen Safari bezocht, gezwommen, gebowld en zijn we naar de gekste dierentuin van Nederland ( de Oliemeulen)geweest kortom een super gave zomer zo denk ik.
De tijd vliegt echt aan ons voorbij en voor je het weet was Lianno er dus al weer 3 weken en is het nu tijd om hem terug te brengen.
Bij aankomst lekker aan de koffie en uitgebreid zitten kletsen over hoe het is geweest, wat we gedaan hebben en toen zijn we met zijn tweetjes terug naar huis gegaan.
Thuis gekomen chinees eten besteld en samen onder het eten lekker zitten napraten over de afgelopen weken en hoe fijn we het hebben gehad.
Morgen begint Johannes weer met zijn werk in Amsterdam, Lianno is op de groep en ik ben zoals normaal alleen thuis met de dieren wat zal dat stil zijn.
Nog wat tv zitten kijken en nu gaan we douchen en ons bed opzoeken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.