Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jul/101

Lianno krijgt een mooie Hotwheels garage

Zaterdag 24 Juli
Vanmorgen werden we allemaal rond half 9 wakker en stonden en aten heerlijk ontbijt.
Lianno ging meteen erna lekker buiten spelen en vermaakte zich prima, wij deden de dieren.
Daarna zijn we gaan winkelen we moesten een grote zak konijnenvoer, caviavoer, muizenvoer en kattenbrokken hebben en das een heleboel bij elkaar.
We kochten ook nog wat snoepjes voor de katten en toen weer terug naar de auto, onderweg liep ik natuurlijk weer eens niet snel genoeg voor de mensen om me heen en kreeg een flinke elleboog in mijn rug met de opmerking ga eens aan de kant, heerlijk die sociale mensen.
Ik denk dat ik maar een groot t-shirt ga maken met een afbeelding erop van een gehandicapte (rolstoel) en die op mijn rug plak als ik lopend tussen de mensen moet, want volgens mij is dat het enige wat kan helpen bij dit soort vreemde mensen.
Maar goed terug thuis maakte Lianno een paar mooie foto’s van de Smockey
image001 image002 image003
Thuis gekomen zijn we gaan lunchen, lekker een gebakken ei op brood en een heerlijke sappige perzik toe.
Jeanette (moeder Lianno) kwam en bracht een heel groot cadeau mee voor Lianno, omdat hij een goed rapport had en voor zijn zwemdiploma C.
Het is een gave Hotwheels Garage en Lianno is er erg blij mee, samen hebben ze hem op zijn kamer in elkaar gezet.
image004
Daarna heeft Johannes beide naar het zwembad gebracht net de auto en zijn ze lekker gaan zwemmen.
In die tijd heeft Johannes lekker in de tuin gerommeld, bij de konijnen alle gangen dicht gemaakt, er lag teveel aarde op terras en ik keek toen wat opgenomen tv series en uiteraard een deel van de Tour de France.
Lianno kwam terug en we kletsten heel even met elkaar en maakte afspraak voor volgende bezoek, Jeanette kan makkelijker in de middag en gezien Lianno die zondag niet terug hoeft naar zijn groep hebben we voorgesteld dat ze dan voor die keer maar zondagmiddag komt.
Op de zaterdag ervoor is het omadag, dan gaat Lianno dus een dag met zijn Oma mee en dan is het bezoek met zijn moeder dus zondag.
Jeanette ging weer terug naar huis en wij bestelde wat patat en voor Lianno een kidsmix, dat is 5 stuks mini vlees zoals bitterbal, kroket enzovoort.
Lianno had niet zo veel trek want hij had net een patat, frikadel en fles fris op en das avond eten genoeg.
Twil belde, want Lianno had op haar vakantiekaart geschreven dat hij het leuk zou vinden als ze ook eens kwam als hij er was en dus hebben we een afspraak gemaakt.
Lianno is helemaal blij want Twil mag dan in zijn kamer en bed en hij mag dan op speciaal opblaasbed in onze kamer en hij wilde al meteen zijn bed verschonen en klaar maken voor haar komst, maar dat is nog iets te vroeg ha ha.
Lianno wilde graag een film zien maar deze was te eng dus na 10 minuten uitgezet en heeft hij daarna tekenfilms zitten kijken tot hij naar bed moest.
Johannes en ik hebben toen de film wel afgekeken, Inkheart en een erg mooie film moet ik zeggen maar niet geschikt voor onder de 12 jaar ook al staat er enkel bij let op kan angstig zijn en geschikt vanaf 6, niet echt als je het mij vraagt.
Na de film nog wat zitten kletsen en nu snel douchen en bed in, morgen weer vroeg op.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. wat een mooi kado heeft Lianno gekregen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.