Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jul/101

Heerlijk dagje Archeon!

Vrijdag 16 juli
Jippie vandaag begint de vakantie van Johannes!
Ik was om 7.45 uur wakker en stond op, heel vreemd Johannes en Lianno sliepen nog en heb ik laten liggen.
Sjoerd kwam ons huisje doen en we namen de dieren even door in verband met onze vakantie en Sjoerd komt hier in huis en zal voor alles zorgen.
Niet veel later werden de mannen ook wakker en gezien ik de grootste slaapkop ben is dit wel heel vreemd om als enige en eerste beneden te zijn.
Na het ontbijt spullen gepakt en in de auto, Lianno wist niet wat we gingen doen en kwam er dus pas achter toen we in Archeon arriveerde.
Het was goed weer, niet erg heet en veel wind maar we hebben heerlijk genoten van alles en Lianno heeft zich aangemeld voor het Romeinse leger en kreeg aan het eind van de dag een diploma hiervoor.
Tijdens de training leerde ze marcheren, speer werpen en luisteren en de man die het verzorgde deed het zo gaaf met al die kinderen.
We hebben lekker een lunch genuttigd in een Romeinse herberg, Lianno speelde in de speeltuin, liep door doolhof en klom in doolhof hoog in paal om zo te zien waar hij was.
Kortom het was een super leuke dag en aan het eind hebben we de show gezien, de gladiatoren show.
Nou dat vond ik dus helemaal niets, maar het publiek genoot volop en het was echt voor groot en klein gedaan, maar ik hou er niet van.
Wij zaten al binnen en toen kwam het Romeinse leger )alle geslaagde kids van die dag’ binnen marcheren en dat was wel erg leuk om te zien, nou alle foto´s staan inmiddels op Lianno zijn site.
image001 image002 image003
Daarna zijn we naar huis gereden en het viel ons reuze mee er waren helemaal geen files dus met een dik uur waren we weer thuis.
We zijn meteen gaan eten en nakletsen, foto´s kijken en Lianno had nog foto´s te zien van Artis en daarna is hij gaan douchen.
Na nog wat drinken is hij op bed gegaan en wij hebben nog even naar de tv gekeken, op RTL is nu Hollands got talent en normaal kijk ik niet naar dat soort programma´s, maar dit keer wel want er doet iemand mee die ik persoonlijk kende, heb haar al lang niet meer gezien maar ben wel benieuwd hoe Christina het zal doen, want ze heeft echt mooie stem.
Ze is door en ik ben heel benieuwd hoever ze zal komen, succes Christina, you go make your dreams come true!
Nu is het alweer laat en de hoogste tijd om te gaan douchen en bedje op te zoeken.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat Johannes vakantie heeft en jullie dag in Archeon was een mooi begin van de vakantie. Fijn dat jullie zo genoten hebben. Ik heb Christina ook gezien, ze was erg goed en ik hoop dat ze ver komt.

    Fijn weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.