Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11jul/100

Nederlands elftal bedankt , het was top!

Zondag 11 Juli
Zo gisteren vlak voor douchen zei ik al het wordt donker, nou daar was inderdaad het slechte weer, ik stond net onder de douche toen de boel losbarste.
Harde wind, hagel, regen en veel flitsen en knallen en Lianno werd wakker samen keken we naar buiten van de rand van mijn bed en Lianno vond het geweldig!
Ikzelf daarin tegen had hartkloppingen en vond er niet heel veel leuks aan, na een half uurtje smeerde ik Lianno opnieuw met dampo in en ging hij proberen te slapen en al voor hij plat lag was hij vertrokken.
Johannes draaide zich om en sliep en toen was ik de enige die nog fijn wakker lag te hopen dat de vlaggen blijven hangen en luisterde naar de geluiden van hagel, regen harde wind.
Lianno werd door de onderbreking wat later wakker 8.15 uur en samen aan het ontbijt gegaan, zoals in de vorige post zichtbaar was hebben Lianno en ik ons lekker versierd voor de WK finale.
Ondertussen heb ik een afspraak gemaakt voor paardrijden bij Mabel in de vakantie en Lianno is er al helemaal vol van.
Lianno en ik keken naar een kinderfilm De Indiaan (2009), het was een mooie film en eentje met een flink aantal lessen erin die ook Lianno wel begreep over houden van, familie zijn en vriendschap.
Na de film heeft hij met Johannes zijn skelter gemaakt en zijn we samen op zoek gegaan naar een huisnummer dat hij niet vinden kon en daar woont een jongetje E. waarmee hij vaker speelt.
Gevonden en hij ging meteen bij hem spelen in de tuin in een badje, eind van de middag kwam hij voor de afgesproken tijd thuis en vroeg of E. hier mocht mee eten, we zouden BBQén en dat mocht, als E. zijn ouders het goed vonden en dat gebeurde.
Heerlijk speelden de twee samen boven, daarna op de Wii, met de konijnen en gingen ze na het eten met Johannes samen wilgentakken halen, toen werd E. door zijn vader opgehaald.
Johannes heeft veel gedaan in de tuin achterterras opgeruimd, onkruid weggehaald, planten opgebonden en nu is het weer helemaal netjes, Lianno en ik draaiden even heel hard liedjes voor Oranje en toen was het tijd voor de WK finale.
Wat een spannende wedstrijd en Spanje is de terechte winnaar, voor ons helaas maar we dienen heel trots te zijn we zijn tweede van de wereld!
Meteen na voetbal was Lianno boos omdat we verloren hadden en gaf de scheidsrechter de schuld, maar ja wat wil je als het commentaar op de tv ook zo reageert en natuurlijk zijn we teleurgesteld maar je kan alleen kampioen worden als er ook ergens een verliezers is end at zijn wij dit keer helaas.
Natuurlijk was het een hoekschop, maar ja ook de scheids is een mens en maakt fouten en laten we wel wezen wij staan aan de zijlijn, zitten relaxed met ons drankje en krijgen alles in herhaling te zien vanuit de perfecte hoek en de scheids loopt zich de benen uit het lijf en heeft dit echt niet gezien, jammer is niet anders.
Lianno snapte het wel en ging naar bed en liet me weten dat alle oranje spullen morgen uit zijn kamer moesten, prima jongen wassen, tanden poetsen, dampo smeren, antimug op doen, pufje nemen en tot slot een dikke knuffel en ik hou van jou……..welterusten en voor ik weg was sliep hij al.
Ik bleef even naar hem kijken en ging naar beneden, keek nog wat nabeschouwing en ga nu douchen en naar bed, ben erg benieuwd hoe laat Lianno morgen wakker zal zijn en ik denk gewoon rond 8 uur.
Ik ben een troste fan en bij deze bedank ik het Nederlands Elftal en alle mensen erom heen voor een paar fantastische weken tijden het WK 2010 en okay niet alles was even mooi maar 7 wedstrijden gespeeld en 6 gewonnen, een finale plaats na 32 jaar het is gewoon in één woord TOPKLASSE!!!!

image001

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.