Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jul/100

Zeer benauwde zatrerdag

Zaterdag 10 Juli
Gelukkig werken de dampo en pufjes goed in de nacht Lianno werd maar een keer wakker en toen heb ik hem een pufje gegeven en nieuwe dampo en daarna kon hij verder slapen.
Om 8 uur opgestaan, ontbijt en rustig aan want het is erg klef en benauwd weer, maar men voorspelt verkoeling later vandaag.
In de ochtend met Lianno spelletje gedaan en zitten kletsen, oefen werk van school gemaakt en uiteraard de dieren samen verzorgd.
Lekker samen de lunch genuttigd en toen een film opgezet Ponyo on the Cliff by the Sea (2008), een animatiefilm en een hele mooie.
Toen Lianno zijn moeder kwam uitgezet en is hij lekker gaan zwemmen met haar, wij brachten ze even naar het zwembad en Johannes haalde hun eind van de middag weer op, normaal zouden ze gaan lopen, maar dat is nu wel erg inspannend voor Lianno in de volle zon.
In de tijd dat hun weg waren keek ik mijn soap, Johannes was met zijn eigen dingen bezig en samen deden we allerlei administratie die nog afgerond moest worden.
Johannes ging hun halen en ik maakte lekker een kip rijst schotel en tijdens het eten hebben we de film afgekeken.
Na het eten nog zitten praten en toen is Lianno gaan douchen en op tijd naar bed, morgen mag hij de finale van het WK kijken dus nu ietsje eerder (20.00 uur).
Na het eten eerst nog even samen naar de AH, Lianno wilde graag mee om zelf dingen uit te zoeken en helpt altijd goed mee, ik heb voor hem tijdelijk vitaminen meegenomen om hem versneld meer weerstand te geven en hij wilde er in de winkel niets van weten, maar mijn wil was toch wet en toen hij er thuis een op mocht kauwen wilde hij er nog eentje wan thet was eigenlijk erg lekker, maar helaas 1 per dag.
Dus naar boven en tanden poetsen, plassen, pufje nemen, dampo smeren en lekker slapen maar en hij was a la minuut vertrokken, zwemmen was erg leuk en vermoeiend, de warmte en verkoudheid vreten ook energie en dus geen probleem om in slaap te komen.
Wij hebben voetbal gekeken en Duitsland is 3e geworden, gefeliciteerd en het was een mooie spannende wedstrijd hopelijk morgen ook een mooie pittige wedstrijd met een Oranje uitslag.
Zo nu is het half 11 en het wordt aardig zwart buiten KNMI waarschuwt voor extreem weer, dus ik ga snel douchen en hopen dat ik slaap en doorslaap als er onweer komt, ik heb het niet op onweer en Lianno ook niet zo.
Nu Lianno er is moet ik me groot houden en niet mijn angst laten merken, want dan versterkt het bij hem, uiteraard weet Lianno ook wel dat ik er niet zo dol op ben.
Ik weet dat ik het kan maar ik hoop dat het niet nodig zal zijn, westkusten en op naar Oranje zondag ±’

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.