Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jul/100

Alle Oranjefans zouden hem dienen te downloaden “MAJESTEIT”

Wat begon als een spontaan idee krijgt opeens een onverwacht leuk vervolg! Youp van ’t Hek en Guus Meeuwis waren beiden in Zuid-Afrika om het Nederlands elftal aan te moedigen. Tijdens een busrit, na een safari, schreven ze samen het lied “Majesteit”. Van ’t Hek gaf de aanzet met de zin ‘Majesteit, majesteit heeft u volgende week wat tijd’, waarna ze samen verder zijn gegaan en twintig minuten later was het liedje af. Maandag, 5 juli, brachten de heren het lied ten gehore tijdens de uitzending van het tv-programma ‘NOS Studio Sportzomer’. Een uniek optreden dat weinig mensen is ontgaan en waarvan de audio de volgende dag al door diverse radiozenders werd uitgezonden. Het nummer is nu te downloaden op de volgende websites: www.youp.nl en www.guusmeeuwis.nl of klik hier om ’m rechtstreeks te downloaden.

Youp van ’t Hek en Guus Meeuwis hebben bovendien besloten dat de opbrengst van het nummer ten goede zal komen aan Save the Children, één van de partners van de campagne 1GOAL.

image001

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.