Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jul/100

Twil bedankt voor de gezelligheid!

Woensdag 7 Juli
Iedereen was op tijd op, Johannes was er nog even toen Twil beneden kwam en ging toen naar Amsterdam.
Twil en ik hebben lekker zitten kletsen, op de Wii gespeeld met oa Mario en Sport Resort, ook hebben we elkaar spellen geleend, wij hebben inmiddels 25 spellen en je kan niet alles tegelijk spelen en ze zijn soms behoorlijk aan de prijs en dus lenen we elkaar de spellen en zo heeft iedereen steeds wat anders.
We hebben ook de Canta bewonderd, niet echt wezen rijden, want ik kan eens choe3nen aan door vochtophoping en dus een rondje rotonde op de parkeerplaats en naar eind van de straat en terug, zo heeft ze een idee hoe het is en volgende keer gaan we lekker toeren.
Ik vond het wel jammer, want ik wilde graag Italiaans ijsje gaan eten in Bataviastad, maar goed veiligheid boven alles en met een klompvoet ga je dus niet de weg op, volgende keer beter.
Verder keken we eens tukje Tour de France samen en na de lunch ging Twil op weg naar huis en ik deed toen huisje, keek naar sport en rommelde hier en daar wat.
Twil het was weer erg gezellig en we zien elkaar snel weer en dan plannen we meteen even een leuk dagje uit, want ik heb daar wel weer zin in en dus bij deze meteen de vraag ga je met me mee een dagje gezellig weg waar ook naar toe, ik hoor het wel als we weer bellen, maar ik weet dat je het leest.
Ik heb een tijdje zitten lezen, want we hebben een multomap met informatie gekregen over Netwerkpleegouder zijn en die wil ik voor dinsdag helemaal gelezen hebben, zodat als ik vragen heb die meteen kan stellen als we het contract gaan tekenen.
In de avond voor de tv gezeten voor de andere halve WK finale Duitsland tegen Spanje en ik hoopte dat Spanje zou winnen, want men wil wel tegen Duitsland voetballen maar ik vrees dat dat om heel andere redenen is dan voetbal en ik vrees dan ook voor rellen, want dat is tegenwoordig ook maar normaal.
Tegenwoordig kun je voetbal niet meer los zien van onrust, rellen, vandalen en ik baal daar van en Spanje is een goede tegenstander, onze spelers kennen van de meeste Spaanse spelers de techniek en weten dus wat hun te wachten staat en ik geloof dat het echt waar kan zijn.
We kunnen voor het eerst Wereld Kampioen gaan worden, na 32 jaar hebben we weer een kans, ik tel af spannend hoor!
Het was wel vreemd hoor, want normaal als Lianno niet hier is bellen we altidj met elkaar en hij is nu niet hier en niet op zijn groep en er was dus geen belmoment.
Hij is op Heppie kamp en ik hoop dat hij een geweldige tijd heeft daar en ik mis dan echt wel ons telefoongesprek, het is anders en het is goed, nog 2 nachtjes en dan halen we de kanjer al weer op.
Zo nu is het tijd om te gaan douchen en te gaan slapen, maar voor ik dat doe heb ik een "grapje".

Lieve God,
U heeft de afgelopen tijd
mijn favoriete zanger Michael Jackson,
mijn favoriete acteur Patrick Swayze,
mijn favoriete actrice Farah Fawcett,
en mijn favoriete entertainer Ramses Shaffy tot U genomen...
Ik wil U alleen nog even laten weten dat mijn favoriete elftal Spanje is.
Amen, Dank U
!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.