Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jul/101

Twil op bezoek en Nederland door naar de finale!

Dinsdag 6 Juli
Vanmorgen was ik al vroeg wakker en stond meteen op, voeten zijn bijna weer normaal en daar ben ik erg blij om, het is al moeilijk genoeg voor me om zo veel op de been te blijven laat staan met die opgezette oncontroleerbare voeten en enkels, die nog zeer doen ook.
Na de koffie kregen we Pleegzorg en onze begeleidster op bezoek, was een goed gesprek en alles is afgerond, we zijn de Netwerkpleegouders van Lianno!
Dinsdag komt men met het definitieve contract en zullen we tekenen en dan is het allemaal officieel, de contracten bevatten namelijk doelstellingen en die worden nog aangepast.
Maar het is rond, we hebben dezelfde contact persoon als toen Lianno in het pleeggezin zat en dat is voor iedereen erg fijn.
Na het gesprek even nagepraat met Johannes en na de lunch moet Johannes weer werken, vanmorgen was hij vrij en rond de lunch kwam Twil.
Twil komt een nachtje logeren en dat vinden we gezellig en erg leuk en zeker nu met voetbal vanavond.
We kletsen, spelen op de WII en kijken gezellig naar de tour en daarna met zijn allen lekker gegeten en tja aftellen naar half 9.
Wat een spannende wedstrijd en wat gaaf ….we halen de finale ongelofelijk en onze vlaggen blijven lekker hangen, zal morgen eens een leuke foto proberen te maken van ons Oranje versieringen aan de voorzijde van de woning.
Zelfs Twil had een oranje bloesje aan, echt gaaf!
Ik heb Lianno beloofd dat hij de finale mag zien en ik ben nu benieuwd of hij het volhoudt tot half maar ik kijk er naar uit en ik denk dat onze tegenstander Duitsland zal worden.
Na voetbal nog even zitten nagenieten, kletsen en meegenoten met alle geluiden van buiten toeters, auto’s en vuurwerk, Nederland is terecht erg blij!
Nu nog even gezellig kletsen en dan zo douchen en naar bed, morgen weer normale werkdag voor Johannes en Twil en ik vermaken ons wel samen.

San dikke knuffel en ik denk aan je, Natasja ik denk ook aan jou en Melvin beide beterschap en sterkte!
image001

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Super dat het rond is, gefeliciteerd!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.