Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jul/100

Lianno naar Heppie Kamp gebracht

Maandag 5 Juli
Ik werd extra vroeg wakker, Lianno deed om half 7 de radio al aan, de afspraak was voor vandaag half 8 omdat we vroeg weg moesten, maar door alle spanningen had Lianno zich verkeken op de klok.
Hij was helemaal verbaasd erover, maar ik lachte stiekem van binnen zachtjes en liet hem wetend dat het vast kwam door de spanning voor zijn kamp en we gingen ons aankleden en ontbijten.
Johannes lieten we even liggen en Lianno bracht hem toen uit zichzelf koffie op bed na een uurtje om zo voor zijn gevoel het goed te maken van het te vroeg wakker zijn, lief toch?
Na de koffie koffer gepakt en vertrokken met Lianno die er best nerveus voor was, maar wel heel veel zin had in het kamp, toen we er waren had hij meteen de leiding al gevonden en kregen zij een rondleiding en daarna zijn wij weggegaan.
Wel vreemd om hem daar te laten is toch anders dan zijn vaste groep, maar hij zal vast een heerlijke week krijgen, mooie omgeving in Scheerwolde en een hele mooie boerderij.
Wij zijn toen terug gereden en hebben nog wat boodschappen gedaan en kochten nog even op verzoek van de buurman Herris 2 extra vlaggen en hingen die op en nu maar hopen dat het niet voor niets is, want het wordt een pittige wedstrijd.
Verder rustig aan gedaan en nog even Lianno zijn bed afgehaald om te wassen en daarna lekker onder de douche.
Mijn voeten slinken gelukkig snel en ik heb dus vannacht op mijn zij gelegen met de benen toch omhoog en dat helpt heel goed, dus voorlopig blijven we dat doen en extra vochtpillen.
Nu is de dag om en ga ik lekker mijn bed in morgen drukke, maar zeer leuke dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.