Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jul/100

Eindelijk gaan we dan BBQ’en

Zondag 4 Juli
Vroeg op maar das normaal als Lianno er is en als hij er niet is wordt ik ook uit mezelf wakker rond 7 uur en dus dat is een positief iets.
Heel de dag stond in het teken van de BBQ, Lianno wilde al na de eerste zonnige dagen een BBQ houden en dat was nu dus zover.
Lianno vond het wel super als Oma en Tante Loes ook zouden komen dus die waren uitgenodigd.
In de ochtend rommelde ik dus veel in de keuken, rauwkost snijden, spiesjes van saté maken, kipfilet met verse ananas er tussen en dat soort dingen.
Lianno speelde met de PSP en deed oefeningen voor school werk van schrijven en rekenen, omdat hij zelf niet blij was met zijn rapport heb ik allemaal schoolbladen geprint en hij gaat die maken in de vakantie om zo wat meer bij te komen.
We verzorgden met zijn allen de dieren en Lianno ging even bij de buren wat drinken en ijsje eten, Herris en Ria hebben 2 Jack Russels en die vindt Lianno super, ook de vogels in de volière vindt Lianno gaaf.
Lianno kwam heel enthousiast terug en wat denk je, hij gaat na zijn kamp vissen met buurman Herris als dat mag van mij en natuurlijk mag hij vissen in de sloot met buurman Herris.
Toen kwam Oma en tante Loes en begon de BBQ het was heerlijk weer met windje en niet te warm, het eten was erg lekker en het was supergezellig.
Na ongeveer 3 uur waren we klaar en ging Lianno douchen en toen hij naar bed moest wilde hij door Oma en tante Loes gebracht worden, dus dat gebeurde ook en ondertussen ruimde Johannes en ik de boel weer op.
Lianno was erg gespannen voor Heppie kamp end at is logisch, ben benieuwd of hij door slaapt vannacht.
Na nog wat kletsen gingen Oma en tante Loes naar huis en ik belde nog even met Twil om de afspraak voor bezoek definitief af te spreken voor komende week.
Door het warme weer houd ik vocht vast en dus had ik mijn vochtpillen al verdubbeld, maar vanmiddag had ik klompvoeten recht 2 keer zo dik en links helemaal een ramp 3 keer zo groot en tot ver boven mijn enkel.
Het doet zeer en ik had het gevoel of mijn voet uit elkaar zou knallen, dus snel koud water in een bak en benen erna omhoog en vannacht dus benen omhoog in bed, want zo kan ik dus echt mijn speciale schoenen niet aan morgen.
Nou hoe dan ook desnoods ga ik blootsvoets mee om Lianno weg te brengen, maar hopelijk slinken ze de komende uren weer.
Zo nu is het wekend om en Johannes is morgen lekker vrij en nu gaan we lekker douchen en slapen.
Het was een super gezellige dag dus moeders en Moeke 2 bedankt daarvoor.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.